Det latviske U21-landslaget vinner kvalifiseringskampen til fotball-europamesterskapet i San Marino. Spillhøydepunkter / artikkel

U21-landslagstrener Aleksandrs Basov sa før kampen at stemningen i laget er veldig god: guttene er klare for ny kvalifiseringsrunde. Han understreket at hovedsaken er gjennomføring av angrep og disiplin i forsvaret.

Intervju med Alexander Basov

I begynnelsen av kampen sløste begge landslagene bort sjanser, og først på slutten av første omgang var Dario Šits nøyaktig, og scoret 1:0 i favør av Latvia.

Dario Schit avslører kampens resultat

Høydepunkter fra første omgang

Etter første omgang fortalte for tiden arbeidsledige tidligere FS «Jelgava»-hovedtrener Ervīns Pērkons til LTV at Latvias U-21-landslag må ta tre poeng i denne kampen. Han var litt skuffet i starten av kampen da det ble for mange lange pasninger, slik at motstanderne fikk spille. Først etter det 30. minutt begynte det latviske landslaget å kombinere, noe som resulterte i mål.

Intervju med Ervin Perkons

I det 86. minutt klarte det latviske U-21-landslaget endelig å doble ledelsen: Bruno Melnis scoret 2:0. Kampen endte med dette resultatet.

Bruno Melnis sørger for 2:0

«Tre poeng, det er hovedsaken», avslørte førstescorer Schitt etter kampen. Han la ikke skjul på at trenerens plan var å score mål og legge press tidlig. Hvis presset sannsynligvis var vellykket, var det ikke et raskt mål. Merda påpekte at dette ikke er en sprint, men et maraton.

Intervju med Dario Shita

U21-fotballlagets kvalifiseringsturnering fortsetter i september, da de møter jevnaldrende fra Italia og Norge.

Høydepunkter i spillet

Vinnerne av hver gruppe og de tre beste toerne går videre til finalen, mens de seks andre toerne vil konkurrere i sluttspillet.