Ungarere beseirer Frankrike, Norge og Kasakhstan vil kjempe om en billett til eliten – Hockey – Sportacentrs.com

• Ungarerne har kommet bakfra tre ganger i denne kampen – to ganger i den første tredjedelen (fra 0:1 og 1:2), samt i de første fire minuttene av tredje periode, da Representanten for ungdomsakademiet til den finske klubben Kuopio KalPa, Bence Horvāts, gjorde 4:4 fra 2:4 med to effektive skudd i numerisk flertall. Kroatia i dette spillet trilling.

• Fire assists kom fra forsvarsspiller Zeteņī Hadobāš mens han spilte i Sverige. Et mål og en assist for den finske ishockeyspilleren Jyveskiles JyP Balāš Vargas, samt de franske spissene Enzo Curry og Tommy Pere.

I ordinær og ekstraomgang scoret ungarske hockeyspillere oftere (38-27).

Bullish lag trengte 12 (!) runder, i den siste av dem gjorde forsvarer Hadobash det avgjørende nøyaktige skuddet.

Det norske U20-landslaget har oppnådd sin fjerde suksess på sine fire siste kamper, som takket være støtten til angriperen Leo Johansen Halmrast fra svenskene «Oskarshamn» beseiret (4:1) ungdomslaget til Danmark, som må ta poeng i den siste kampen mot Frankrike for å holde seg i Serie A.

• Kasakhstans U-20-landslag beholdt sjansen til å returnere til elitedivisjonen ved å slå Slovenia (4:2) i ordinær tid. 18 år gamle Roman Yermak scoret to mål for Kasakhstan, mens hans likeverdige Vsevolod Logvin scoret tre (1+2) poeng.

I sin siste kamp av konkurransen trenger Kasakhstan kun en seier i ordinær tid mot nordmennene.

World U20 Masters Division 1A (Askera, Norge)