På den dramatiske slutten av kampen taper latviske fotballspillere mot Luxembourg i PK-kvalifiseringskampen

Tre minutter senere gikk imidlertid Juan Lourens Magellan, etter en latvisk feil, alene mot Enija Anna Vaivoda på sin side av banen og spilte den latviske målvakten – 1:2. Ni minutter senere slo Emija Tompsone fotball d-hjørne til keeper.

I det første minuttet av kompensasjonsperioden fikk Karlina Miksone sitt andre gule kort i kampen og ble sendt av banen. Gjestenes sentralforsvar burde ikke hatt noe problem med å blokkere pasningen til Sandra Voitāne, men Tompsone-spilleren kom seg foran og skjøt et lavt skudd bak målvakten.

Tirsdag skal latvierne måle styrke mot Østerrike.

I undergruppe D er lederen med 21 poeng på syv kamper England, videre med 16 poeng er Østerrike, 13 poeng er scoret av Nord-Irland, seks poeng på seks kamper er for Luxembourg, tre for Makedonia i nord, men Latvia er fortsatt slåss uten poeng etter seks begivenheter.

Vinneren av hver gruppe vil automatisk kvalifisere seg til den siste turneringen, mens andreplassen vil konkurrere om ytterligere to billetter til den siste turneringen i Australia og New Zealand.

Denne gangen vil European Confederation-området ha 11 seter i den siste turneringen, som for første gang i historien vil samle 32 av de sterkeste lagene i verden.