Basketballspilleren fra Taiwan 76ers er ikke ferdigvaksinert og vil slippe sluttspillkamper i Toronto

76ers-beskyttelsesspesialisten fullførte ikke et fullstendig vaksinasjonskurs, men fikk kun den første dosen av vaksinen forrige sesong. Denne avgjørelsen vil påvirke spillerens sluttspill i første runde. Siden utenlandske statsborgere som ikke er fullt vaksinert ikke kan reise inn i Canada og unntaket ikke lenger gjelder for profesjonelle idrettsutøvere, vil første runde med bortekamper avholdes for Taibula.

«Jeg har tatt følgende avgjørelse [neiziet pilnu vakcinēšanās kursu] og jeg håpet å holde det for meg selv. Jeg trodde jeg hadde tilstrekkelige medisinske ressurser til å ta vare på helsen min uten behov for ytterligere vaksiner. Dette er ikke resultatet jeg ønsket, og det er alltid ubehagelig å hoppe over spill. Da jeg tok en avgjørelse, veide jeg nøye oddsene og de forskjellige alternativene, sier Taibul.

Matisse Taibuls

Philadelphia 76ers basketballspiller

«Faren min oppdratt meg til å fortelle meg at jeg kunne gjøre hva jeg ville, så lenge jeg var klar til å akseptere konsekvensene. Jeg innså at avgjørelsen min kunne få økonomiske, kontraktsmessige, omdømmemessige konsekvenser, men jeg trodde det var den riktige avgjørelsen.» .

Taibul erkjente at han ikke så nok fordeler med tilleggsvaksinasjonene som han ikke ville ha vært i stand til å få med alternativ medisin.

Det australske landslaget startet sesongen i NBA 50 av sine siste 66 kamper og scoret 5,7 poeng, 2,3 returer, 1,7 interceptions, 1,1 assists og 1,1 blokkeringer på et gjennomsnitt på 25,5 minutter.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker den feilstavede teksten og trykk Ctrl+ Enter.

Edgarda Thornee

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.