Latviske hockeyspillere slipper også inn mål til slovakene, noe som kompliserer sjansene for kvartfinalen. Utvalgt / Artikkel

Rodrigo Ābols scoret det eneste målet for hjemmelaget i «Arena Rīga» i den andre tredjedelen av kampen, uavgjort 1:1.

Rodrigo Abols scorer

Allerede i det første minuttet tapte det latviske laget: Matušs Sukels, ubevoktet foran mål, slo keeper Artūrs Šilova.

Slovakene avslører resultatet

I andre periode tok hjemmelaget seg og utlignet resultatet, men Mareks Hrivīks scoret vinnermålet for slovakene i tredje periode.

Slovakia scorer vinnermålet

Det latviske landslaget hadde en god sjanse til å redde seg fra nederlag, og spilte et flertall på fem mot tre, men resultatet endret seg ikke.

I begynnelsen av mesterskapet led latviske hockeyspillere et nederlag mot Canada, mens det slovakiske laget tapte for tsjekkerne. Derfor trenger både det latviske og slovakiske landslaget en seier i hverandres spill for å styrke sjansene for å komme inn i kvartfinalen.

Senere i turneringen møter det latviske landslaget mot Tsjekkia mandag, men møter senere også Norge, Slovenia, Kasakhstan og Sveits. De fire sterkeste lagene i gruppen går videre til kvartfinalen.

Sist lørdag vant Sveits en overbevisende seier over Slovenia (7:0) i Arena Riga og landslaget i Kasakhstan vant Norge (4:3) i skuddveksling etter kampen. I mellomtiden, i andre runde i Tammerfors, beseiret de finske vertene Tyskland (4:3), men først slo franskmennene det østerrikske landslaget (2:1) i tilleggstid, og Danmark beseiret ungarerne (3:1).

Episoder fra kampen mellom Tyskland og Finland

Verdensmesterskapet finner sted i Riga og den finske byen Tammerfors, hvor medaljevinnerne offentliggjøres i finalen 28. mai.

Resultatene av avstemningen om den beste hockeyspilleren til det latviske landslaget i kampen mot Slovakia