Latvia scorer to mål på 39 sekunder og holder fast i seieren i en dramatisk finale

Det latviske hockeylaget sikret 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) seier over Norge i hockey-VM på «Arena Riga» i en nervøs kamp onsdag 17. mai, og tok tre viktige poeng. i kampen om å nå kvartfinalen.

Latviske ishockeyspillere gjorde flere feil i starten av kampen, så de måtte forbli i mindretall. Kampflyten var lik, men i den første tredjedelen klarte ingen av lagene å score mål. For den andre tredjedelen tok latvierne feltet med besluttsomhet og klarte å ta ledelsen i det 24. minutt. Latvia rykket raskt til frontbanen, hvor Kaspars Daugavins ga pucken til Rūdolfs Balcers, som raskt returnerte den til nabo Rodrigo Ābol, og gjorde et utmerket skudd fra midten av frontbanen tre sekunder før slutt av perioden. .

39 sekunder senere spilte Latvia igjen et angrep fra høyre, og Ronalds Kēniņš la presist inn til Tom Anderson, som umiddelbart utførte et nøyaktig skudd og scoret sitt første mål i verdensmesterskapet. Senere i den tredje perioden fortsatte latvierne å være mer aktive og fikk til og med en tomanns fordel, men klarte ikke å utnytte den. I det 35. minutt satte Havard Salsten opp Ludwig Hoff på høyre side av kontringen og slo Artur Shilov med lagets første skudd i perioden.

Den følger også «Delfi». Instagram ELLER Youtube i profilen – registrer deg for å oppdage de viktigste og mest interessante tingene først!
Innholdet i publikasjonen eller deler av den er beskyttet av opphavsrett i henhold til åndsverkloven og all bruk uten tillatelse fra utgiveren er forbudt. Les mer her