Latvia klarer ikke å beskytte ledelsen tre ganger, men slo Norge i tilleggstid – Hockey – Sportacentrs.com

• «Zemgale»/LLU nummer én Āriks Vītols scoret på mål for det latviske landslaget mot Norge.

• Introduksjonen av kampen var mer vellykket for latvierne. Midtveis i den første tredjedelen falt nordmennene tilbake i forsvaret da Patrik Zuosov scoret mot keeper Tobias Norman. Spissen, som spiller i Slovakia hver dag, var feilfri, og sendte pucken i mål med et håndleddsskudd – 1:0.

• Ved pause utlignet Thomas Berg-Polsen. I begynnelsen av andre omgang brakte Patrik Ozols kontrollen tilbake til latvierne etter en pasning fra Harald Egles, men på slutten av perioden skapte nordmennene numerisk flertall, Erik Vitols slo Andreas Martinsen

• Kampen fulgte et lignende scenario de siste 20 minuttene av ordinær tid. Først ga Roberts Bukarts latvierne ledelsen for tredje gang i kampen etter en pasning fra Balinskas, men drøye to minutter senere svarte også nordmennene med numerisk flertall.

• I starten av ekstraomgangene klarte Latvia å vinne seieren da Uvis Balinskis skjøt et presist skudd fra en pasning fra Bukartas-brødrene.

• 1.198 fans var vitne til kampen mot Norge personlig.

• Det latviske landslaget spiller sin andre kamp i testturneringen i morgen klokken 14:00, mot vertene Slovakia, som beseiret nordmennene 6-0 15. desember.

Norge – Latvia 3:3 (1:1, 1:1, 1:1, 0:1)

Port: 9:02 Zabusov 0:116.10 Berg-Polsen (Fladeby) 1:125:36 Eik (gran) 1:237:19 Martinsen (Roimark, Olimb) (annet) 2:2Ro 44:18. Bukart (Balinski) (annet) 2:346:24 Fladeby (Jacobson, Hoff) (mer) 3:360:33 Balinskis (Ri. Bukarts, Ro. Bukarts) 3:4.
Skudd: 33:17
Straffeminutter: 8:12
Keepere: Tobias Norman – Eric Willow.