Griezis sitt første mål, de første poengene til laget – Innebandy – Sportacentrs.com

FBC Turku, representert av Liepāja, hadde startet sesongen dårlig, og tapte alle de tre kampene som ble spilt med et totalt målforhold på 9:19, noe som ga dem nest siste plass på turneringstabellen. Fjerde kamp var hjemme mot OLS, som hadde sanket tre poeng på fire kamper. Kampen mot laget fra Uleåborg startet heller ikke som forventet, selv om det i 17. sekund sto 1:0. Halvveis i ordinær tid ledet Turku-laget allerede med 1:3. Og så kom Griezītis inn på listen over scorere i F-liigaen, og reduserte underskuddet til et minimum. Hjemmelaget utlignet umiddelbart, men seks minutter før slutt i ordinær tid så det nok en gang ut til at de ikke klarte å ta noen poeng. Ved å erstatte keeperen med en sjette spiller klarte Jonas Vitanen å utligne. Ingen mål ble scoret i tilleggstid, men bare vertene Nikolas Laaksonen og Eliots Vingren var effektive i skuddserien etter kampen, og bidro til FBC Turkus seier med resultatet 5:4. Griezitis scoret ikke bare et mål, men avsluttet også kampen med en positiv effektivitetsvurdering (+1).

I byen Seinajoku, i derbyet, foran nesten 1000 tilskuere, gikk den lokale SPV raskt bak 0:3 mot «Happee», slik at Willis Heisk kunne score det fjerde målet i den andre tredjedelen. I mellomtiden ble vertene tvunget til å vente mer enn 46 minutter før de scoret sitt første mål, med Riku Hakanen utmerket. Åtte minutter før slutt på ordinær tid fornyet Konsta Haukal kort intrigen, og rykket nærmere 2:4. Gjestene scoret imidlertid sitt femte mål på kontringen og scoret ytterligere to mål i sluttminuttet. Dette ga suksess til «Happee»-laget med resultatet 7:3, som allerede var tredje triumf på rad. I mellomtiden har SPV allerede lidd fire tap på rad etter seieren over mesterne TPS i sesongåpningen.

I mellomtiden steg innebandyspillerne med tittelen «Classic» til toppen av tabellen, etter en 5:3 hjemmeseier mot «Oilers», steg de fra femteplass til førsteplass. Vertene sørget for 2-0 i sin favør takket være scoringer fra Toni Salminen og Konstas Tikilainen, men Emeli Salins økte ledelsen ytterligere i andre periode. Selv om gjestene klarte å score et mål, lot ikke hjemmelaget intrigene komme tilbake, da hjemmelaget svarte med det samme målet på hvert eneste mål til «Oilers». Det siste målet ble scoret av gjestene, da Rasmus Kainulainen kun gjorde kosmetiske korrigeringer på resultattavla ti sekunder før slutt på ordinær tid.