Erling Haaland stråler i Norges seier over Kypros for å holde kvalifiseringshåpene i live – EM 2024-recap

Erling Haalands brace hjelper Norge med å slå Kypros 4-0 og opprettholde håpet om å kvalifisere seg til EM 2024; Albania slår Tsjekkia og tar kontroll over gruppe E. Turkiye ligger på førsteplass i gruppe D etter seieren over Kroatia

23.03 britisk tid torsdag 12. oktober 2023

Erling Haaland scoret et skudd for at Norge kunne holde liv i håpet om kvalifisering til EM 2024 med en 4-0-seier over Kypros.

Manchester City-spissen scoret to mål i rask rekkefølge i andre omgang etter at Alexandre Sorlot hadde scoret åpningen i første omgang. Frederik Orsnes scoret sent i det fjerde minuttet.

I de andre delene av gruppe A, Spania Gapet har lukket seg Skottland Med seieren i Sevilla.

Skottland kunne ha sikret plassen i finalen med bare ett poeng, men Scott McTominay fikk et frispark underkjent og dommeren nektet to sene selvmål fra Alvaro Morata og Ryan Porteus for å sikre en 2-0-seier.

Albania Han dominerte det femte settet, og vant 3-0 mot 10 spillere Tsjekkisk Republikk.

bilde:
Haaland feirer sitt andre mål mot Kypros

Gasser Asan ga vertene ledelsen innen 10 minutter, og tsjekkerne var 10 mann under før pause etter at Mojmir Chytil ble utvist. Taulant Sverre scoret to mål i andre omgang.

Polen De ligger på andreplass i gruppen etter å ha slått gjestene 2-0 Færøyene. Sebastian Szymanski scoret tidlig, men Horor Aschham ble utvist for Færøyene før Adam Buksa scoret det andre målet.

Tyrkia De leder gruppe D etter seieren Kroatia 1:0, Paris Alberts Yilmaz scorer det eneste målet.

Latvia De tjente sine første poeng ved å vinne 2-0 Armenia.

I den første gruppen, Hviterussland OG Romania Kosovo uavgjort 0-0 med Andorra 3-0.