De latviske fotballspillerne klarer ikke å utføre miraklet og taper definitivt mot kroatene

I det 31. minutt fikk Krister Tober gult kort for å snuble Marcelo Brozović.

I andre omgang forsøkte Latvia å angripe, mens kroatene ikke hadde noe i mot å stenge kampen med samme resultat som i første omgang, noe de gjorde med selvtillit, og utførte farlige kontringer.

I det 65. minutt ble det gule kortet til vertene fortjent av Aleksej Savelievs, som traff Brozovics bein midt på banen i stedet for ballen, og forårsaket den andre gule «lappen» for vertene.

I det 83. minutt ble det bytte av angripere i det latviske landslaget, og Raimonds Krollis entret banen i stedet for Robert Uldrikis.

På slutten av kampen kom Dmitrijs Zelenkovs inn for å erstatte Eduards Daškevičs, og Alvi Jaunzemu ble erstattet av Raivis Jurkovskis. Kroatene gjorde også tre bytter i andre omgang.

På slutten av det 90. minutt kolliderte forsvarsspiller Josips Stanišičs alene med hjemmekeeper Roberta Ozola midt i 16-meteren, men traff venstre stolpe.

I dagens første gruppekamp spilte Armenia 1-1 mot Wales i Jerevan.

I gruppe D leder etter syv kamper Tyrkia med 16 poeng, Kroatia med 13 poeng, Wales med 11 poeng, Armenia med åtte poeng og Latvia med tre på åtte kamper.

Innholdet fortsetter etter reklame

Det kroatiske landslaget ligger på tiendeplass på FIFA-rankingen, mens det latviske landslaget ligger på 132. plass.

Latviske fotballspillere har tapt mot kroatene i alle fem kampene så langt og har kun scoret et mål mot denne motstanderen i den første, VM-kvalifiseringen i 2002.

Latvia startet utvelgelsessyklusen med å tape 0:1 hjemme mot Wales, tape 2:3 hjemme mot det tyrkiske landslaget og 1:2 mot Armenia.

I september tapte Latvia 0:2 hjemme mot Wales og tapte 0:5 borte mot Kroatia, men i oktober slo latviane Armenia 2:0 hjemme, fikk sine første poeng, og har tapt for tyrkerne 0:4 borte. .

21. november møter latvierne Polen i en prøvekamp i Warszawa.