Bokseren Usik kommenterte okkupantens innbrudd i hjemmet hans i Ukraina

«Bo i huset mitt! Du har ikke mer tid! Don, don, don,» skrev Catherine Usik.

Bokseren selv har nå gitt ut en uttalelse om denne galskapen, som han hevdet ikke har informasjon om hva som for tiden befinner seg i familiens hjem.

Oleksandr Usiks

ukrainsk bokser

«Jeg vet at russiske soldater skjøt mot huset vårt, rev portene og tok noen naboer bort. Men jeg vet ikke hvordan situasjonen er nå, for vi kan ikke kontakte noen. Det er tragisk at folk må løpe og gjemme seg i kjelleren hver gang. lite støy.»

Bokseren skisserte også veien tilbake til Ukraina da krigen brøt ut og hvordan utøveren nå planlegger å forberede seg til kampen.

«Jeg dro tilbake til Ukraina via Polen. Det tok en dag å komme til Kiev. Så to til før jeg fikk muligheten til å møte familien. Så roet jeg meg litt ned og tilbrakte tid med mine kjære. . Ja, jeg tok en pistol, men det betydde ikke at jeg ville bruke den, sa Usik.

«Jeg er for tiden i Tsjekkia, men jeg har tenkt å reise til et land der kampen snart vil finne sted,» kommenterte atleten.

Innholdet fortsetter etter annonsen

Reklame

Det er ennå ikke oppnådd enighet med Joshua om tid og sted for kampen, men det har gått gjentatte rykter om at en duell mot Joshua kan finne sted i Saudi-Arabia i slutten av juni.

Rapporter en feil i artikkelen

Marker den feilstavede teksten og trykk Ctrl+ Enter.

Stanford Bone

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.