Balcers kaster ikke bort tid og utmerker seg i returkampen

Rudolph Balcers | Foto: Mark LoMoglio/NHLI

Mandag kom den latviske hockeyspilleren Rudolf Balcers, som kom tilbake til banen etter nesten to måneders pause, fra American Hockey League (AHL) hadde én assist i kampen og hjalp Syracuse Crunch til å vinne. Crunch beseiret Utica Comets 5-1 (2-1, 1-0, 2-0) i hjemmekampen deres.

Balzer gikk innenfor ett poeng sent i tredje periode da Gage Goncalves hadde en assist til 4-1. I kampen hadde den latviske hockeyspilleren også klarering på to minutter, skjøt fire ganger på motstanderens mål og akkumulerte en positiv ytelseskoeffisient på +1.

Det har allerede blitt rapportert at Tampa Bay Lightning i National Hockey League (NHL) søndag sendte Balcer, som ikke hadde spilt siden slutten av november på grunn av en skade, til gårdsklubben «Crunch» slik at hockeyspilleren kunne komme i form igjen. Den latviske spissspilleren spilte 14 NHL-kamper denne sesongen for Florida Panthers, og scoret to mål og to målgivende pasninger, men gled så fra Lynets sårbare liste, og spilte bare tre kamper for Tampa Bay-laget.

Med 37 poeng på 34 kamper ligger Syracuse-laget på åttendeplass i AHL Eastern Conference.