«AS Roma» møter «Albion», to superklubber skal til Praha; Ajax trekker Aston Villa

«Liverpool» møter «Sparta» 7. mars, tre dager før kampen i den engelske Premier League med Manchester «City», mens AS Roma møter «Albion», den sjuende beste klubben i Premier League for øyeblikket.

I to par har lagene allerede møtt hverandre i gruppeturneringen.

Bundesliga-lederne «Bayer» Leverkusen møter Aserbajdsjan Agdam «Qarabag» i 16-delsfinalen, som kom til 16-delsfinalen i en europacup for første gang torsdag. I gruppeturneringen vant det tyske laget begge kampene: hjemme med 5:1 og i Baku med 1:0.

Det engelske laget «West Ham United» og det tyske laget «Freiburg» møttes også i gruppeturneringen. Den engelske Premier League-klubben vant begge kampene 2-1 og 2-0.

Åttendelskampene er satt til 7. og 14. mars, mens den første kampen mellom «Sporting» Lisboa og «Atalanta» Bergamo spilles 5. mars.

I denne runden av turneringen var det ikke mulig å trekke lag fra samme mesterskap.

I UEFA Europa League-gruppespillet ble 32 lag delt inn i åtte grupper på fire hver. De to beste kom inn i eliminasjonsturneringen, førsteplassen sikret umiddelbart en plass i andre runde. De andre lagene får selskap i første runde av de åtte tredjeplasserte lagene fra Champions League-gruppene. Tredjeplassvinnerne vil imidlertid delta i European Conference League-konkurransen, mens fjerdeplassvinnerne i gruppene vil avslutte Europacupsesongen.

Finalen i Europaligaen er berammet til 22. mai i Dublin, Irlands hovedstad.

I forrige sesong ble Sevilla de syv ganger vinnerne av denne turneringen, og slo AS Roma i finalen på straffer.

West Ham «United» (England) – «Freiburg» (Tyskland);

«Villarreal» (Spania) – «Marseille» (Frankrike).

I mellomtiden møter «Ajax» fra Amsterdam «Aston Villa» fra Birmingham, mens «Royale Union» fra Saint-Gilles fra Belgia møter «Fenerbahce» fra Istanbul i 16-delsfinalen i UEFA European Conference League. Ajax, som i den første kampen mot den norske klubben «Bodo»/«Glimt» tapte på slutten av kampen, men vant i ekstraomganger torsdag, møter det fjerde sterkeste laget i den engelske Premier League, og det belgiske laget. , som forrige sesong kom han til kvartfinalen i Europa League, – med Istanbul «Fenerbahce».

16.-delsfinalen finner sted 7. og 14. mars, hvor vinnerne bestemmes av summen av to kamper.

Finalen er planlagt til 29. mai i Athen.

I den andre sesongen av UEFA European Conference League ble spillerne til West Ham «United» kronet til mestere, og beseiret «Fiorentina» 2:1 i finalen.

UEFA Europa League er den tredje klubbturneringen i Europa, etter Champions League og Europa League.