Sveitsiske fotballspillere vinner Portugal i UEFA Nations League

Gjestene hadde et stort overtak i andre omgang og satte press på målet til det sveitsiske landslaget, men klarte ikke å utligne. Det portugisiske landslaget hadde ankommet Genève uten sin klareste stjerne, Christian Ronaldo, samt Raphael Gerreira og Juan Moutini.

I mellomtiden slo Spania Tsjekkia 2:0 i Malaga.

I det 24. minutt fikk gjestene en sjanse til å trekke seg tilbake, på grunn av en forsvarsfeil som gjorde at Marko Asensio var helt umarkert, men skuddet hans var patetisk, enkelt bytte for hjemmelagets målvakt. Med 15 minutter igjen beseiret spanjolene Ferrans Torres fra høyre og ballen gikk utenfor.

I andre runde av League A, etter fire kamper, har Spania åtte poeng, Portugal sju, Tsjekkia fire og Sveits tre.

I mellomtiden, i League B, vant Norge Sverige hjemme 3:2.

Det norske laget scoret to mål for Ērilngs Holanns, som allerede hadde beseiret motstanderens forsvar i det tiende minuttet. I det 54. minutt scoret Manchester City-spissen en 11-metersstraff, men åtte minutter senere slo Emil Foschby inn 1:2 fra rundt 13 meter. I det 77. minutt gjenopprettet Aleksanders Serluts ledelsen med to mål etter en Holanna-pasning, men i det femte minuttet av klareringstiden forsto ikke nordmennene i straffefeltet sitt, noe som gjorde at Viktor Ģūkeres kunne score 2:3.

På det andre nivået spilte Slovenia uavgjort 2:2 hjemme med Serbia.

I det åttende minuttet ble de slovenske forsvarsspillerne forbigått av Andrija Živkovičs, som nådde 1:0 i gjestenes favør, men i det 35. minutt, etter midten, hoppet Aleksandar Mitrovičs høyest i straffefeltet, og slo forsiktig hodet – 2 : 0. På slutten av det 48. minutt scoret Adam Gnzeda-Cherin utvetydig fra 11-metersstraffepunktet på slutten av kontringen, men fem minutter senere scoret Benjamin Šeška 2:2 fra en avstand på rundt én meter.

Innholdet fortsetter etter annonsen

I fjerde runde av League B ligger Norge på førsteplass med ti poeng på fire kamper, sju poeng for Serbia, tre for Slovenia og to for Sverige.