Sveits scoret seks mål og slo det mektige Canada i rekordkampen til Ambila – Hockey – Sportacentrs.com

• Sveits sin 1 + 1 suksess ble skapt av fire hockeyspillere – Dean Kukan, Timo Meier, Nico Hischier Og Pio Sutter. I mellomtiden ga han to assist Denis Malgin.

• I mellomtiden var han Canadas toppscorer med to assist Matteo Barzal.

• For en sveitsisk hockeyspiller Andres Ambil dette var allerede den 120. kampen i verdensmesterskapet. Dette er ny rekord som tilhører den 38 år gamle forwarden.

• Kampstarten var spesielt effektiv. Begge lag scoret tre mål i første periode, også det i Sveits jager etter Canada.

• Sveits klarte også å ta ledelsen for første gang i andre periode (4: 3), mens i tredje periode hadde landslaget allerede scoret to mål (5: 3).

• På slutten av ordinær tid scoret også de sveitsiske hockeyspillerne sitt sjette mål, og slo pucken i en allerede tom kanadisk festning (6:3).

• Dette var Sveits femte suksess på fem kamper. Landslaget har stabilisert seg på førsteplass i undergruppe A og er det eneste som ennå ikke er slått.

Canada – Sveits 3: 6 (3: 3, 0: 1, 0: 2)
Port: 11:52 Johnson (Barzal, Graves) 1:012:51 Fora (Meier, Kurashev) 1: 114:11 Laurie (i mindretall) 2: 115:33 Kukan (Hischier, Ravens, i flertall) 2: 219:03 Batterson (Barzal) 3: 219:51 Siegenthaler (Sutter, Malgin) 3: 326:13 Hischier (Kukan, i flertall) 3: 443:41 Suter (Malgin, Simion) 3:558:01 Maier (tømme) 3: 6
Treff: 25 – 27
Straffeminutter: 8 – 9
Keepere: Logan Thompson – Leonardo Genoni