Slovakiske hockeyspillere møter det norske landslaget i kampen mellom latviske motstandere – Hockey – Sportacentrs.com

• I kveld var slovakerne, som hadde ytterligere 14 skudd på mål (32-18), tre mål foran etter to spilte perioder, med Robert Lantoshy, 20 år gamle Maros Jedlička og Martin Gernat som begge scoret.

• De resterende tre gangene ble den norske målvakten Henrik Holm slått i løpet av de siste fem minuttene av ordinær tid, da den skandinaviske festningen ble erobret av National Hockey League (NHL) all-season-spiller Alex Tamashii, William Cacho og Marko Dano.

I den andre kampen i «Kaufland»-cupen i morgen klokken 18.00 latvisk tid møter Norge det latviske landslaget. Slovakene skal derimot konkurrere mot de latviske hockeyspillerne lørdag klokken 14.00.

• Østerrike beseiret (2:0) Ungarn i en duell mellom to andre lag fra elitedivisjonen i verdensmesterskapet. For østerrikerne scoret 20 år gamle Lukas Thaler 1+1, 21 år gamle Tim Harnish scoret mål og Benjamin Baumgartner, ett år eldre, hadde to assist.