Østerrike slo uventet tsjekkiske hockeyspillere i skyting etter kampen – Hockey – Sportacentrs.com

• Pucken kom inn i mål for første gang i det 7. spilleminutt etter et skudd fra undermål av den tsjekkiske hockeyspilleren Matej Stransky, men dette målet ble ikke regnet med fordi Stransky forstyrret den østerrikske målvakten da han tok skuddet.

• Lagkapteinen har gått glipp av dagens kamp for det østerrikske landslaget Thomas Raffles. Klar informasjon om Raffles manglende spill ble ikke avslørt av det østerrikske hockeyforbundet.

• To minutter før slutten av første periode åpnet den mest produktive hockeyspilleren i denne ligaen kampen Roman Chervenkasom det var det første målet i dette verdensmesterskapet for.

• Med 38 sekunder igjen av ordinær tid utlignet østerrikerne resultatet da Brian sto ut foran mål med et mål foran mye bråk Leblair. Resultatet ble vurdert av dommerne.

• Østerrikerne scoret vinnermålet i skudd etter kampen Peter Schneider. Målvakt for det østerrikske landslaget Bernard Starkbaum reddet alle de fem tsjekkiske skuddene etter kampen.

• Leder for det tsjekkiske landslaget Roman Chervenka scoret et mål i denne kampen. Červenka er for tiden den mest produktive hockeyspilleren i ligaen med syv poeng.
• Østerrikske ishockeyspillere slo tsjekkerne for første gang i verdensmesterskapet.

19. i mai møter tsjekkerne det latviske landslaget, mens Østerrike i morgen spiller en svært viktig kamp mot norske hockeyspillere.

Tsjekkia – Østerrike 1:2 (1: 0, 0: 0, 0: 1, 0: 0, 0: 1)

Port: 17:59 Červenka (Blümel, Kundratek) 1:059.22 Leblair (Heinrich, Schneider) 1: 165:00 Schneider 1: 2.

Treff: 25:18
Straffeminutter: 4: 4
Keepere: Karel Wejmaka – Bernard Starkbaum