Latvia – Norge 8:0 (SPEL OVER)

Latvisk hockeylag | Foto: LHF

Det latviske hockeylaget spiller den siste testkampen først verdensmesterskap, som er vertskap for det norske landslaget på hjemmebane. Kampen starter kl 16.00, «Sportazinas.com» tilbyr direktesending av kampteksten.

Latvia – Norge 8:0 (2:0; 3:0; 3:0)

Mål scoret av det latviske landslaget: 6:45 Rihard Bukart (Ralf Freiberg, Robert Mamcic); 19.45 Mārtiņš Dzierkals (Jānis Jaks, Renārs Krasenbergs, regissører); 22.45 Mick Indrašis (Renārs Krastenbergs); 34:35 Roberts Kalkis (Kaspars Daugavins. Arvils Bergmanis); 39:37 Rihards Bukarts (Roberts Bukarts, Miks Indrašis, andre); 43:49 Kaspars Daugavins (Oskars Cibulskis, Mārtiņš Dzierkals); 46:03 Kaspars Daugavins (Jānis Jaks, Oskars Cibulskis); 50:01 Rihards Bukarts (Oskars Batnia, Roberts Bukarts)
Avslag fra det latviske landslaget: 0:28 Mārtiņš Dzierkals; 14.22 Ralph Freiberg; 51:00 Karl Chukste

Mål for det norske landslaget:
Avslag fra det norske landslaget: 8:56 Svere Ronningen; 11:28 Eirik Extreme Salsten; 14.22 Noah Steen; 19.30 Svere Ronningen; 38:48 Mattia Norstebo

Spillfremgang

Tredje periode

60′ Kampen er over!

58′ Begge lag utveksler skudd på mål, men resultatet på resultattavlen endres ikke

57′ Latvia bytter keeper og Āriks Vītols erstatter Gudļevskis. Det er mulig at Gudlevski noen minutter tidligere hadde et mislykket mikrotraume

56′ Norge prøver å score minst ett mål, men Latvia lar dem ikke skape noen reelle scoringsmuligheter

54′ Latvia håndterer den numeriske minoriteten vellykket

52′ ❌ Sammenstøt mellom to hockeyspillere, hvor Chukste blir avvist

51′ 🚨WOW!!! Åttende for Latvia og «hat-trick»-spissen Rihardas Bukarts!

47′ 🚨MÅL!!! Jānis Jaks sendte pucken i mål, der Daugavins spilte suksessfullt igjen, og scoret raskt sitt andre mål. 7:0 for Latvia!

44′ 🚨MÅL!!! Latvia stopper ikke og scorer det sjette målet med en vakker kombinasjon. Nøyaktig kaptein Daugavins!

41′ Tredje periode har begynt!

Den andre perioden

40′ Andre tredje fullført!

40′ 🚨MÅL! Rihards Bukarts scorer det femte målet for det latviske landslaget og det andre i kampen, og oppnår det numeriske flertallet etter en utmerket pasning fra broren Robert

38′ ✅ Den norske hockeyspilleren spiller farlig med pinnen høyt hevet og blir avvist i to minutter

37′ Gudlevsky fortsetter å spille feilfritt, og fanger pucker etter nordmannens skudd

35′ 🚨 WAAAARTII! Latvias dominans ender med et mål fra forsvarsspiller Roberts Kaļķs fra blålinjen. Allerede 4:0 for Latvia!

33′ Martins Laviņš bruker flere powerplay, men klarer ikke å skape muligheter foran motstanderens mål.

29′ Nordmennene skyter Gudļevski flere ganger på mål under et angrep, men den latviske mottakeren forblir ubeseiret

26′ 🚨MÅL!! Indrasis kommer direkte til mål med pucken og sender pucken i nettet beskyttet av Haukeland! 3:0 for Latvia!

24′ Latvia, forsvarende, kaster flere ganger på rad, men nordmennene skaper ikke farlige episoder ved Gudlevskis mål

21′ Den andre tredjedelen har begynt!

Første periode

20′ Første periode er over

20′ 🚨MÅL!!! Dzierkals stoppet i midten av området og økte det latviske landslagets ledelse med et presist skudd

20′ ✅ I siste minutt av den første tredjedelen utføres et effektivt kraftspill av Kalĥis, som deretter mottar treff fra den norske hockeyspilleren, og tjener flertallet for Latvia

18′ Latvia har fordelen på puckkontroll, men nordmennene prøver å svare med sterke kontringer

16′ En spiller fra hvert lag blir utvist i to minutter for stygt spill

14′ I flertall to gode muligheter til Robert Bukart, som imidlertid ikke klarer å score

12′ ✅ Norge er i mindretall, men får nok et avslag like etter, noe som gir Latvia en ny sjanse til å få flertall

9′ ✅ Latvia får den første muligheten til å danne det numeriske flertallet i kampen

9′ Nordmennene forblir i Latvias forsvarssone etter å ha tapt et mål, men skaper ikke farlige scoringsøyeblikk

7′ 🚨MÅL!!! Latvias offensiv bærer frukter. Mamčić skyter fra blålinjen og blir vellykket korrigert av Rihard Bukart, som dirigerer pucken i øverste hjørne.

5′ Latvia spiller aktivt i angrepssonen og tar flere skudd fra lengre avstand, men klarer ikke å score mål

4′ Roberts Bukart opplever en ubehagelig situasjon når han kolliderer med en motstander, men etter en lang pause skøyter hockeyspilleren alene på benken

3′ Latvia er fortsatt i et numerisk mindretall

1′ ❌ Allerede i de første sekundene av kampen tjente Dzierkals returen, og la Latvia i mindretall

1′ Kampen har startet!

Før kampen

Dette er den siste kampen for laget ledet av Hari Vītoliņš før VM. Allerede mandag Troppen til verdensmesterskapet offentliggjøres 6. mai

Målet til det latviske landslaget er beskyttet i dag Kristers Gudlevskymens som andrekeeper, akkurat som i går, ble han søkt Eric Vitols

Det skal huskes at i går tapte vertene for Norge på ekstraomganger med 0:1