Cipulis tar åttendeplass i Norge på kampdag to, 14. plassering for Kalendam – Vintersport – Sportacentrs.com

I går viste Emils Cipulis sammen med pusheren Edgars Nemmi de beste starttidene og i summen av to løp var sammen med sin kollega eierne av det femte beste resultatet. I dag ble Cipuli presset av Dāvis Springis, starttidene er litt mer beskjedne. I summen av de to løpene denne dagen, med resultatet 1:43.93, markerte Cipulias brace det åttende resultatet. Det latviske mannskapet på tyske Maksimilians Ilmans, som vant konkurransen, var 1,19 sekunder bak.

Tyskernes ledelse over rivalene var betydelig, med toeren, italieneren Patrick Baumgartner, på drift med 0,66 sekunder. Raskere enn Cipuli i denne konkurransen var franskmannen Roman Einrich og rumeneren Mihai Christian Tentea, som fikk tilstrekkelig erfaring i VM-kamper.

I går tok Jēkabs Kalenda 12. plass med pusher Arni Bebriš. I dag hjalp imidlertid Ivo Kleinbergs Kalnedas med å presse sleden. I summen av to løp noterte Kalenda og Kleinberg en tid på 1:44,75, som var to sekunder og en hundredel mindre enn vinneren, og ga dem 14. plass.

30 tomannsmannskaper deltok begge konkurransedagene, som representerte Latvia, Tyskland, Italia, Frankrike, Romania, Sveits, Monaco, Storbritannia, Tsjekkia, Polen, Liechtenstein, Nederland og Norge.