Vinter-OL i Beijing: «Jeg skal hjem til Norge», beklager Ingrid Tandrevold, offer for en alvorlig konkurs

Scenen preget åndene. Søndag led Norges Ingrid Landmark Tandrevold en forferdelig fiasko under forfølgelsen i skiskyting for kvinner. På vei til pallen – ble han nummer 3 i det siste slaget som den 25 år gamle skiskytteren hadde kollapset på siste runde. Overvunnet av mange konkurrenter fullførte hun 14a, på grensen til ubehag. Han forlot målområdet ved hjelp av andre skiskyttere og ansatte. I 2017 og 2021 hadde den regjerende trippelverdensmesteren med kvinnestafetten en «bekymring for atrieflimmer».

Forsiktighet seiret. Mandag, i Zhangjiakou Olympic Village, beroliget Ingrid Landmark Tandrevold for første gang på en pressekonferanse. «Nå føler jeg meg veldig bra. Jeg tror jeg akkurat har overskredet grensene mine med høyde og i et vanskelig løp. «

Nordmannen meldte da med store følelser at hun onsdag ikke deltar på stafetten med laget sitt, storfavoritten. – Legene til det norske laget har ikke latt meg delta i disse OL lenger, så jeg reiser hjem til Norge, sukker han. . Det er ingenting jeg ønsker mer enn å delta på stafetten med lagkameratene mine, andre jenter og det beste laget, men helsa er viktigere. Det er en veldig vanskelig avgjørelse, men jeg er bare 25 år, så jeg håper å ha mange flere år foran meg i sporten. «

– Det er en medisinsk avgjørelse å stoppe Ingrid nå, la Lars Kolsrud, den norske laglegen til. Vi ønsker å ta henne med tilbake til Norge og se nærmere på henne for å se hva vi kan gjøre, hvordan vi kan hjelpe henne til ikke å skje igjen. «

Osgar Glaziere

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.