Utrolig! De ledet med fire mål på slutten av streken. De tapte kampen og opprykket! [WIDEO]

Det polske landslaget hjalp ikke de skandinaviske lagene. Hvis det polske laget hadde beseiret Spania, hadde nordmennene og svenskene gjerne gått videre til semifinalen, uavhengig av resultat deres siste direkte kamp.

Se videoen
Vår mann i Barcelona og PSG. Syprzak: Jeg ble kastet på dypt vann

Polakken er den beste scoreren i EM! Men rivalens effektivitet er svimlende

Nordmenns katastrofale slutt

Etter en spennende kamp og en flott kamp tapte polakkene kun 27:28. Før kampen var Norge – Sverige i en bedre posisjon, fordi de var fornøyd med uavgjort (de hadde en bedre målbalanse). Svenskene måtte vinne.

I første omgang dominerte de den første, som allerede ledet med seks mål. På slutten av kampen tapte nordmennene alene å begjære. Selv i det 55. minutt, etter Sander Sagosens skudd, hadde de ledelsen til 23:19. På slutten av kampen scoret de imidlertid ikke og led opptil fem.

Med 15 sekunder igjen satte høyrevingen Valter Chrintz inn 24:23 for Sverige. Nordmennene på sin side hadde siste aksjon til uavgjort og opprykk til semifinalen. Sagosen, seks sekunder før sirenen, kaster imidlertid over døra.

Som et resultat ble Sverige med Spania og Danmark og vil spille i medaljesonen. Frankrike og Island konkurrerer om den siste ledige stillingen. De siste kampene i gruppespillet spilles onsdag. Da spiller Montenegro mot Island (15.30), Holland mot Kroatia (18.00) og Danmark mot Frankrike (20.30).

Sverige – Norge 24:23 (9:14)

Sverige: Johannesson, Thulin – Chrintz 6, Gottfridsson 4, Bergendahl 3, Wanne 3, Sandell 2, Carlsbogard 2, Lagergren 2, Darj 2, Ekberg, Johansson, Mellegard, Wallinius.

Norge: Saeveraas 1, Bergerud – Reinkind 6, Sagosen 4, Gullerud 4, O’Sullivan 4, Barthold 2, Overjordet 1, Solstad 1, Toft, Tonnesen, Bjornsen, Gulliksen, Blonz.

Bratislava, 25.01.2022.  EM i håndball.  Kampen Polen - Spania 27:28Den største polske avsløringen av EM. «Jeg er imponert»