Tørre seire gir svensker og nordmenn plass i finalen – Innebandy – Sportacentrs.com

Gruppespillet ble avsluttet i dag i Kocën og Liechtenstein og Belgia deltok i den første kampen. Begge hadde tapt i de to første kampene i gruppeturneringen, og etterlot ingen sjanse til finalen. Den gjensidige kampen skuffet ikke. Liechtenstein-laget holdt målet intakt i 23 minutter, men klarte likevel ikke å ta ledelsen, da de først klarte å kaste ballen inn i rivalenes mål i det 33. minutt. På det tidspunktet ledet Belgia 2-0. Belgieren klarte ikke å score resten av kampen før konkurrentene klarte å utligne resultatet til slutten av andre periode, men i løpet av de siste fire minuttene scoret de to mål og triumferte dermed med resultatet 4:2. Dette vil tillate Liechtenstein å spille en ny kamp på den siste dagen av turneringen, og konkurrere om tredjeplassen i motstanderens gruppe. Kvalifiseringsturneringen til det belgiske landslaget er over.

I de to neste kampene var det allerede delt ut billetter til finalene. Først ble formalitetene i undergruppe C utført av den svenske landslagsspilleren, som beseiret Ungarn i den andre kampen med resultatet 14:0. De nåværende verdensmesterne har derfor kun scoret ett mål på to kamper. Jesper Sankel scoret vinnerne med tre mål og Kevin Haglund scoret to mål og tre målgivende pasninger. Som et resultat har Sverige sørget for billett til turneringsfinalen, mens ungarerne møter nok en kamp mot Liechtenstein på turneringens siste dag. Det vil ikke lenger være mulig å konkurrere om finalen.

Den viktigste sporten var dagens siste kamp, ​​der Polen og Norge kjempet om seier i undergruppe D og en automatisk billett til turneringens siste etappe. Nordmennene kunne vise til bedre suksess i de første kampene, mye bedre denne gangen også, og fikk en 3:0-ledelse etter første periode. Polakkene klarte ikke å score ikke bare i første periode, men også i resten av kampen måtte de holde seg tørre, selv om det var mulighet til å vinne i numerisk flertall og det norske målet ble også tildelt straffespark. . Kort før kampslutt scoret Erland Westby nok et mål, og ga nordmennene 4-0-seier. Dermed har nordmennene sikret seg en tur til verdensmesterskapets finale og muligheten til å spille i morgen med Sverige. I mellomtiden er kampen med Frankrike om den siste billetten til verdens ledende innebandyturnering viktig for polakkene i morgen.