Russland nærmer seg VM, Kroatia taper poeng. En uvurderlig seier for nordmennene [WIDEO]

De neste kampene i kvalifiseringsrunden til VM i Qatar gikk mandag. Russerne og nordmennene, blant annet, oppnådde uvurderlige seire. Kroatia tapte på sin side poeng i kampen mot Slovakia.

Gruppe H.

Resten av teksten under videoen

«Sborna» kunne ikke vurdere starten på kvalifiseringen i år som en suksess. Men nylig går laget som skuffet over EURO 2020 fra seier til seier.

Mandag oppnådde russerne en uvurderlig seier i bortekampen med Slovenia. I første omgang ble målene for gjestene scoret av Igor Diveyev og Geiorgy Dzikiya.

Slovenerne prøvde å svare og Josip Ilicić scoret et kontaktmål i første omgang. De hadde imidlertid ikke råd til flere verter, som definitivt har mistet sjansen selv til sluttspillet.

Russland

Russerne har nitten poeng og er først på plass. De gikk forbi kroatene, som kun uavgjort 2:2 i en spennende kamp mot Slovakia.

Verdens andreplass foran sitt publikum måtte ta igjen tapene sine to ganger. Først svarte Kramarić på Schranz sitt mål, men Lukas Haraslin førte gjestene før pause.

Etter pause tok Luka Modrić saken i egne hender. Real Madrid-spilleren førte til uavgjort. På 83 «stor glede for Osijek, men det varte ikke lenge: Vlasics mål ble kansellert etter en analyse av VAR for offside.

Kroatia
Slovakia

Gruppe G

I gruppe G er lederne fortsatt nederlenderne, som ikke har hatt problemer med å slå Gibraltar. Det skal imidlertid bemerkes at den gjestende målvakten klarte å redde en Memhisa Depay-straff.

FC Barcelona-spissen viste nok en bram i første omgang, han ga også to assist i løpet av kampen. En hit ble også lagt til av Van Dijk, Dumfries, Danjuma og Malen.

Nederland
Gibraltar

Den dyrebare seieren ble oppnådd av nordmennene, som allerede er i sluttspillet med én fot og fortsatt kan kjempe om direkte opprykk. Før hjemmepublikummet slo de Montenegro 2-0.

Mohamed Elyounoussi ble helten, og scoret et mål i det 29. minutt av kampen og avsluttet sine rivaler på pause. Det skandinaviske laget er to poeng bak Nederland og har også to «øyne» foran Tyrkia.

Norge
Montenegro

Bosphorus-spillere mistet nesten sjansene sine til å spille for Qatar mot Latvia. På 70 år scoret Merih Demiral sitt eget mål.

Sinte over dette svarte tyrkerne prompte med Dursuns scoring, men måtte skjelve for seier til slutt. Først i det 98. minuttet scoret Burak Yilmaz tre poeng ved å bruke et straffespark.

Latvia
Tyrkia

Gruppe E

Belgierne, som spilte i Nations League forrige uke, leder i gruppe E. Bak dem er det fortsatt hard kamp om andreplassen.

Foreløpig er de okkupert av tsjekkerne, som har møtt det svakeste Hviterussland på hele feltet, og vant 2-0. Førstefiolinen i gjestelaget ble spilt av Patrik Schick, som scoret og assisterte.

Hviterussland
Tsjekkisk Republikk

Waliserne har de samme poengene som våre sørlige naboer, men britiske spillere har en kamp mer å spille enn tsjekkerne.

Esterne kunne ikke finne en oppskrift på Gareth Bale og selskapet på mandag. Det ble bare ett mål i hele kampen: Kieffer Moore scoret i det 12. minutt, etter Aaron Ramseys innlegg.