«Rangers» beseirer Tampa hockeyspillere nok en gang i Stanley Cup semifinaler – Hockey – Apollo.lv – Sport

«Rangers» beseiret Tampa Bay «Lightning» 3-2 (2-1, 0-0, 1-1) hjemme, og doblet ledelsen på 2-0 i serien med fire kamper.

Allerede i det tredje minuttet, utnyttet flertallet, ga Nikita Kucherov Tampa Bay ledelsen, men K’Andre Miller utlignet etter ytterligere tre minutter.

På slutten av den første tredjedelen ga Kāpo Kako hjemmelaget ledelsen.

Det ble ingen mål i andre periode, men Mika Zibanejad satte inn 3-1 i det andre minuttet av siste periode. Lynet klarte å redusere gapet til drøye to minutter fra slutten av reglementet da Nicholas Paul satte pucken i Rangers sitt mål, men det var ikke nok til å kjempe om suksess i seriens andre kamp.

Blant vinnerne har Igor Shestjorkin gjort 29 skudd, mens Tampa Bay-keeper Andrejs Vasilevskis har reddet 25 skudd fra motstanderne.

Neste kamp i serien, der han skal være gjest i «Lynet», er planlagt til søndag.

I denne sesongens Stanley Cup tok «Rangers» ledelsen i serien for første gang. I begge de foregående seriene måtte New York-laget slå tilbake i løpet av serien, men tapte 4-3.

«Rangers» nådde konferansefinalen for første gang siden 2015, da de tapte mot «Lightning» på syv kamper.

Forrige sesong beseiret Tampa Bay Lightning Montreal Canadiens 4-1 i Stanley Cup-finalen.