Norsk sang i Eurovision – bestemor redder en ulv med en banan / Artikkel

Stykket er i elektropopstil, og gitarpartiene gir de typiske tonene til countrymusikk (stilistisk retning). folktronikk blander populærmusikk, elektronisk musikk og akustiske instrumenter). Teksten til sangen er begjærlig: den er basert på historien om den rødhårede og ulven. For å forhindre at ulven spiser bestemoren hans, ber Subwoolfer ham gi ham en banan.

Subwoolfer ble grunnlagt i 2021 og viser seg frem i gule ulvemasker og går under navnene Kitty og Jim. Legenden forteller at de to begynte sin karriere på månen for 4,5 millioner år siden og anser seg selv som verdens mest suksessrike gruppe.

Naturligvis skapte duoens anonymitet en intriger i offentligheten om deres sanne identitet, med henvisning til flere suksessrike norske showmakere. Interessant nok har sangen også en Valentinsdag-versjon av «Give That Wolf a Romantic Banana».

Teksten til sangen: «Give That Wolf a Banana»:

«Ååååååååååååååååååååååå
Jeg er ikke sikker på at jeg sa det, men jeg liker tennene dine veldig godt
Den lodne frakken din uten noe under
Jeg er ikke sikker på at du har et navn, så jeg kaller deg Keith
Ååååååååååååååååååååååååååååå
Du ser hvor du skal, men jeg vet ikke hvor du har vært
At spytt eller blod drypper fra haken din?
Hvis du ikke liker navnet Keith, vil jeg kalle deg … Jim
Åååååååååååååååååååå
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Kom igjen den ulven
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Kom igjen den ulven
Kom igjen den ulven (banan)
nam, nam, nam, nam, nam
nam, nam, nam, nam,
nam, nam, nam, nam, nam nam
nam, nam, nam, nam, nam nam
Nam nam nam
nam, nam, nam, nam, nam nam
Jeg elsker duften av hvert måltid i pusten din
Den sulten i deg, nå er jeg i fare, tror jeg
La oss gå til bestemor, du sier bestemor smaker best
Ååååååååååååååååååååååååååååå
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Kom igjen den ulven (jeg vil ha bestemoren din nam nam)
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Kom igjen den ulven
Kom igjen den ulven
Noen gir den ulven en banan
nam, nam, nam, nam, nam nam
Nam nam nam
nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir den ulven en banan
nam, nam, nam, nam, nam nam
Nam nam nam
nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir den ulven en banan
Ba-na-na Ba-na-na-na-na
Banan
Ba-na-na-na-na-na
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Kom igjen den ulven (du vil ha bestemoren din nam nam)
Noen gir den ulven en banan
Og før den spiser ulven min bestemor
Gi den ulven en banan
Gi den ulven, gi den ulven, ulv, ulv
nam, nam, nam, nam, nam nam
Nam nam nam
nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir den ulven en banan
nam, nam, nam, nam, nam nam
Nam nam nam
nam, nam, nam, nam, nam nam
Noen gir den ulven en banan
Jeg er ikke sikker på at jeg sa det, men jeg liker tennene dine veldig godt
Den lodne frakken din uten noe under
Jeg er ikke sikker på at du har et navn, så jeg kaller deg Keith «

KONTEKST:

I 2022 vil Eurovision Song Contest finne sted i Torino, Italia. Latvia vil være representert i konkurransen av gruppen «Other Boys» med sangen «Eat Your Salad».

Den latviske sangen fremføres i den første semifinalen 10. mai. Albania, Sveits, Slovenia, Bulgaria, Moldova, Ukraina, Litauen, Nederland, Norge, Portugal, Danmark, Armenia, Østerrike, Kroatia, Island og Hellas vil også delta. To av de fem store vil også stemme i den første semifinalen – Italia og Frankrike.

Representanter fra Australia, Aserbajdsjan, Kypros, Finland, Georgia, Israel, Malta, San Marino, Serbia, Belgia, Tsjekkia, Estland, Irland, Montenegro, Nord-Makedonia, Polen, Romania og Sverige vil konkurrere i den andre semifinalen 12. Kan også «Big Five»-landene Tyskland, Spania og Storbritannia.

Eurovision-finalen finner sted 14. mai.

Som svar på den russiske invasjonen av Ukraina hindret Eurovision-arrangørene Russland fra å delta i årets konkurranse.

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

Stanford Bone

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.