Norge slår ni, Italia slår Tyrkia – Fotball – Sportacentrs.com

Det norske laget oppnådde en imponerende seier, og slo Armenia med 9:0. Armenerne var foran allerede i det 17. minutt, og Norge utnyttet det med suksess, og scoret fire mål i løpet av de neste 17 minuttene. Norge avsluttet første omgang med 0:0 ledelse, deretter ble det scoret fire mål til i andre omgang.

Med et hat-trick kom Watford-spissen Joshua Kings til Norge som sitt første mål (i alle turneringer) siden november. Den norske superstjernen Erling Holland la til to mål og ble erstattet av en lett stokk.

Det italienske landslaget vant også, og slo Tyrkia med 3:2, noe som er en liten trøst for italiensk fotball, gitt at Italia ønsket å delta i PK-sluttspillet i kveld i stedet for testen. Det samme kan sies om Tyrkia, som spilte sammen med Latvia i PK-utvalgsgruppen.

Nederland spilte en høyprofilert kamp mot Tyskland i uavgjort 1: 1. Thomas Miller ga Tyskland ledelsen i første omgang, men Steven Bergvijn utlignet i det 68. minutt.

Spania, i mellomtiden, slo Island 5-0, slo Alvato Morat og Pablo Sarabi med to mål, mens England slo Elfenbenskysten 3-0. Olly Watkins, Rachym Sterling og Tyron Mings scoret i England, mens motstanderne spilte i mindretall etter 40 minutter etter Sergei Oryres andre advarsel.