Med seieren til FC «Liepāja» åpner sesongen for super-/kunst-fotballmesterskapet

Hjemmelaget vant en overbevisende seier i Liepaja, og slo nykommeren «Super Nova» 3:1. Det nye laget viste imidlertid også utmerket utholdenhet.

Pablo Martins Rodrigezs hadde en fantastisk sjanse til å sette Ričards Rullis i nettet i det 12. minutt av kampen, men han skjøt like over tverrliggeren. I pausen gikk lagene til resultatet 1:1.

I andre omgang skilte Hgans Ukpa og Artūrs Karašauskas seg ut med sine mål og berømmet tribunen.

Lørdag møter «Riga FC» «Valmiera FC», Jūrmala «Spartaks» med RFS, men på søndag – «BFC Daugavpils» med «Tukums 2000 / Telms», samt FC «Metta» og FC «Auda».

10 lag deltar i denne seniorligasesongen: RFS, «Valmiera FC», FC «Liepāja», «Riga FC», «BFC Daugavpils», Jūrmala «Spartaks», GK «Metta», samt tre nykommere fra fremtidige Lega – FC «Auda», «Tukums 2000 / Telms» og «Super Nova». Sesongen starter 11. mars og avsluttes 13. november.

I fjor startet ni lag Superligaen, men kun sju fullførte sesongen.