Latvias neste motstander Norge scorer ett og scorer tre mot Slovenia – Hockey – Sportacentrs.com

• I det 15. minuttet av kampen kom Tomas Berg-Paulsen inn i feltet og uten at noen slovener forsøkte å stoppe ham, slo han et håndleddsskudd, pucken fløy inn i øvre venstre hjørne av målet forsvart av Gasper Krosel – 1: 0.

• I den andre tredjedelen klarte ikke Slovenia å overføre angrepsaktivitet til uavgjort. På slutten av perioden scoret slovenerne flere mål, noe som ikke telte: Bine Masič brøt reglene før målet ble scoret, så lagene fortsatte kampen fire mot fire.

• I de siste 20 minuttene av ordinær tid startet slovenerne i mindretall og blokkerte flere skudd, og beskyttet sitt eget mål, men på slutten av det andre feltet klarte ikke de slovenske hockeyspillerne å bryte gjennom motstanderens mål, og La Norge fikk sin første seier.

• Med fire poeng på tre kamper ligger Norge på femteplass i undergruppe B, men slovenerne beholder sin bunn, åttende plassering, etter å ha tapt alle de tre kampene de har spilt i ordinær tid.

• Norge spiller sin neste kamp mot latviske hockeyspillere onsdag klokken 16:20. Slovenia på sin side må spille mot Tsjekkia torsdag.

Slovenia – Norge 0:1 (0:1, 0:0, 0:0)

Port: 14:05 Berg-Paulsen (Johannesen, Olsen) 0:1.
Skudd: 18:29
Straffeminutter: 6:8
Keepere: Gaspers Krosel – Henrik Haukelan.