I Kocēni den første dagen uten intriger – Innebandy – Sportacentrs.com

I dagens første kamp konkurrerte de svenske verdensmesterne med det franske landslaget og oppnådde en suksess på 20:1. Til tross for bønn til dommeren, klarte Tibo Legofs-spilleren å trekke på skuldrene og skjøt et lavt skudd forbi målvakten for å gi laget ledelsen. I mellomtiden scoret Tim Matencio sitt første mål i internasjonale kamper, og mottok prisen for beste spiller. Beste vinner ble Malti Lundmark, som scoret ett mål og leverte tre målgivende pasninger.

Neste lag var Norge og Liechtenstein. Selv om det norske landslaget brakte Kocēni en svært oppdatert tropp med ti nybegynnere, ble kampens problemer raskt løst, og etter første periode hadde favorittene fått en 4:0-ledelse. Joachim Terjesen scoret fem mål og en assist, og brakte laget til 13:1. Det eneste målet for vinnerne var Mario Nefs, som mottok prisen som lagets beste spiller.

Resultatmessig var det mest spennende dagens siste kamp, ​​der Polen kjempet med belgierne. Selv om polakkene ble regnet som kampens store favoritter, startet belgierne kampen bedre og var også de første som scoret. Det belgiske landslaget forsvarte minimumsledelsen på drøyt to minutter, men tapte den første tredjedelen med lovende 1:2. I det følgende var favorittene mye bedre, og scoret 7: 1. De beste vinnerne var Karol Pelcarski, som scoret ett mål og to målgivende pasninger. I mellomtiden var belgiernes eneste målscorer Lars Demars.

Tre kamper spilles i dag. Allerede i den første kampen kan det bli den mest spennende kampen om andreplassen i undergruppe C, som vil gjøre det mulig å spille den avgjørende kampen om billetten til sluttfasen av turneringen på turneringens siste dag. Det franske og ungarske landslaget skal konkurrere der. Det norske og det polske laget, som skal konkurrere med henholdsvis det belgiske og det liechtensteinske laget, skal prøve å nå dagens andre seier.