Gutkovskys vanlige mål, «Rakow» mister viktige poeng, J. Ikaunieks treffer Finland – Fotball – Sportacentrs.com

• 27-åringen scoret 1-0 for Rakow i det 38. minutt, og ble nummer fire på sine fem siste kamper. Totalt på de 27 kampene som er spilt i Ekstraklasse denne sesongen Gutkovska Det er ni assists på kontoen. 83 minutter ut i kampen signaliserte dommeren en latvisk fotballspiller.

• Rakow, som fikk 66 poeng, er to poeng bak leder Lech i Poznań. I de resterende to rundene skal Czestochowa-laget kjempe mot «Zagłębie» fra Lublin (14. mai) og en annen spiller fra det latviske landslaget Kristera Tobera eksisterende «Lechia» i Gdansk (21. mai).

• 21 år gamle Tober forble på Lechia reservebenken i dag med en produktiv (3:2) seier over Stal i Melec. Lukašs Zvoļinskis scoret alle tre målene til fordel for fjerdeplasserte Gdańsk med 56 poeng.

Finsk mesterskap «Veikkasusliiga». Janis Ikaunieks scoret sitt andre mål denne sesongen, og scoret i det 65. minutt av Kuopio KuPS» uavgjort (1:1) Åland mot Mariehamn. Den 27 år gamle latviske landslagets midtbanespiller klarte ikke å fortsette en rekke på seks suksesser.

Litauen Cup den sekstende siste runden klarte ikke å slå midtbanespilleren Aivara Emsa Telt «Džiūgas», kapitulerer (1: 3) foran statsmesteren «Žalgiras» i Vilnius.