Feil i den tredje banen hindrer Rastorgujev i å kjempe om pallen i IBU-cupen – Vintersport – Sportacentrs.com

• På IBU Cup-etappen i Hydra, Sverige, var 108 utøvere registrert på 20 km distansen for menn, 104 startet på banen og 100 skiskyttere fullførte.

• Første latviske skiskytter Andrei Rastorgujev han tok til banen med tallet 76. Latvieren avfyrte det første skuddet uten feil, og tok ledelsen av løpet og tre tidels sekund foran nordmannen Johan Olav Botna, som da lå på andreplass.

• I andre runde gjorde Rastorgujev en feil og falt til fjerde plassering, 40 sekunder bak lederen. Håpet om en høy plassering forsvant på den tredje skytebanen, der den latviske skiskytteren ikke lukket målet tre ganger. Etter tredje pitch endte Rastorgujev på 32. plass.

• En feil i den siste banen tillot Rastorgujev å gjenopprette ti posisjoner, men i siste etappe av banen tok latvieren to andre konkurrenter, og avsluttet løpet på 20. plass. Latvieren var 3:54,6 minutter bak vinneren Endres Strömsheim.

• 38-åringen gikk også ut på banen med nummer 101 Gints Lusi, som avsluttet konkurransen på en 94. plass, og gjorde ni skytefeil. Lusis var 14:11,6 minutter bak vinneren.

• Lusis er tilbake i skiskyting etter 15 års pause. Les mer om hans comeback HER.