Et «tørt» spill for Kalniņš; Det latviske hockeylandslaget slo Norge

Torsdag slo det latviske hockeylandslaget Norge med 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) i den første kampen i testturneringen i den danske byen Esbjerg.

16 sekunder etter kampstart ble det første målet for det latviske landslaget scoret av Rūdolfs Polcs, som med suksess scoret det fra kloss hold etter å ha passert Oskars Batņa.

Denis Smirnov klarte å utnytte det numeriske flertallet i den første tredjedelen, og nådde 2:0. Selv om Smirnovs hadde en god sjanse til å ta ledelsen, reddet hjemmelagets keeper Smirnov et skudd fra Smirnov som headet fra høyre kryss.

Lagene spilte første halvdel av andre omgang på samme måte, men resten av tiden brukte latvierne mer tid på den norske bakplassen. I det 27. minutt mottok den latviske statsenheten to minutter med feil for brudd på den numeriske formasjonen og forsvarte seg med suksess, mens de spilte i mindretall. Det latviske landslaget hadde også muligheten til å spille i flertall, men ble ikke brukt til å score mål.

I den innledende tredjedelen ble Norge presset tilbake, slik at latviere kunne spille i flertall igjen. I dette flertallet brukte latviske hockeyspillere mer tid i angrep, og etter pasninger fra Denis Smirnovs og Patrick Ozols, scoret Renārs Krastenbergs pucken og nådde 3:0.

I det latviske landslaget markerte Deniss Smirnovs seg med et mål og en pasning og ble anerkjent som kampens beste spiller.

Lagmålet ble forsvart av Jānis Kalniņs, som blokkerte 14 skudd avfyrt av motstanderne.

Fredag ​​skal latviske hockeyspillere konkurrere med det danske landslaget.

«Delphi»-portalen tilbød en livestream av kampteksten, hvor du kan lese en detaljert beskrivelse av hendelsene.

Prøvekamp i hockey: Latvia – Norge.

Denis Smirnov ble anerkjent som den beste spilleren på det latviske landslaget.

Det latviske landslaget gjorde 24 skudd i kampen, men Norge kunne svare med 14 skudd.

Latvia – Norge 3: 0. Spill over!

Det latviske landslaget var nær ved å vinne den første kampen i testturneringen. Kalnins skjøt i siste minutt av ordinær tid.

Kalnins fortsatte å score sikkert for det latviske landslaget. Norske hockeyspillere klarer ennå ikke å finne en måte å slå ham på.

Det latviske landslaget holdt pucken i frontbanen og Smirnovs startet i en vanskelig situasjon, men scoret ikke.

Det er et farlig øyeblikk ved Kalniņš-porten, men latvieren slår pucken. Vakten var den første som traff pucken og kastet den ut av beskyttelsessonen.

Batņa kom uventet alene mot keeper, men klarte ikke fra kloss hold å slå Volden.

Razgals og Krastenberg kjempet om pucken, den ble vunnet av Ozols, som gjorde et farlig skudd, som ble fanget av Walden.

Den latviske landslagsmålvakten Jānis Kalniņš spilte utmerket etter Magnus Gehebs skudd, og grep pucken i en hanske.

45:47 min. Latvia 3: 0 Norge Tre sekunder før flertallet tok slutt, vant Latvia flertallet. Renārs Krastenbergs skled og skled i det våte gresset.

Etter Schwanenbergs pasning var Smirnov i god posisjon, men scoret ikke fra kloss hold.

Etter Mammichs skudd slo Walden pucken rett over Batni, men klarte ikke å få den i mål.

43:50 min. Avslag i det norske laget. Reningen ble straffet for en farlig kamp med høy stokk.

I det tredje minuttet av den tredje tredjedelen skapte den latviske landslagsspilleren en utmerket mulighet til å score, men Volden klarte å slå pucken og forsvarerne kastet den fra seg. Et øyeblikk senere bommet Krastenberg på målet.

Periode 3 har begynt.

Etter andre periode ble det scoret 16 mål for det latviske landslaget og ni for Norge.

Latvia 2: 0 Norge. Periode 2 er over.

Det latviske landslaget presset nordmennene inn på sin bakbane og motstanderne hadde store problemer med å motstå presset. Det latviske landslaget kunne imidlertid hatt flere kull.

Latviske hockeyspillere vant kampinitiativet med flertall, og Deniss Smirnovs skilte seg ut med gode offensive handlinger. Etter ett av skuddene slo Voldens pucken foran mål, men det var ingen latvisk hockeyspiller.

På slutten av flertallet kaster Polc ballen i mål, men Walden redder den. Denne gangen ble det meste av det latviske landslaget stående ubrukt.

Krastenbergs og Bērziņš truet stort sett det bevoktede målet av Walden, men forsøkene deres på mål var mislykkede.

30:52 min. Avslag i det norske laget. I angrepet til det latviske landslaget scoret Ozols et mål, men reglene ble brutt mot Polts.

De fleste på det norske laget klarte ikke å skape mål. Tempoet i kampen er ikke det beste, men nordmennene kunne gjøre to gode skudd på mål av det latviske landslaget, men Kalnins avviste pucken.

Krastenbergs kontring er imponerende og ble kun stoppet av en sjokkerende felling.

26:33 min. Avslag i det latviske landslaget Brudd på den numeriske sammensetningen for Latvia. Zabusov soner straffen.

I angrepet til det latviske landslaget slo Zīle en lang pasning, men Krastenbergs og Voldens smalt foran mål. De to tok ikke hensyn til hverandre.

Kalnins har blokkert to skudd fra det norske landslaget.

Nauris Sējējs blokkerte et truende skudd fra en norsk landslagsspiller. Nordmenn slår aktivt ned på det latviske landslaget, og hindrer dem i å gå til angrep.

Periode 2 har begynt.

I den første tredjedelen gjorde latviske hockeyspillere 10 skudd, men nordmennene gjorde seks skudd.

Latvia 2: 0 Norge. Periode 1 er over.

Kalniņš stopper Fladebis skudd fra en flott posisjon.

Latviske hockeyspillere spilte med suksess i den sentrale sonen, og skapte vanskeligheter for motstandere å komme inn på frontbanen. Det har ikke vært noen positive øyeblikk i angrepet i tidligere episoder

14:18 min. Latvia 2: 0 Norge Det latviske landslaget vant umiddelbart flertallet. Deniss Smirnovs vil være stiv i kneet i flere dager, men heldigvis for FC fortsatte han kampen tappert.

13:53 min. Avslag i det norske laget. Det norske laget hadde tatt kontroll over kampen, men da holdt ikke Andersen pucken i angrepsfeltet men kjempet for det med en skarp stokk.

Kalnins avviste et ganske truende skudd fra en norsk spiller. Norge «ble tatt» i frontbanen, og tvang den latviske keeperen nok en gang til å avvise pucken.

Mamčics traff ham fra omtrent 30 meter og Zabusov og han hadde ingen sjanse til å gjøre noe med det, han stupte og reddet.

Det norske laget har ikke klart å score mål for øyeblikket. Kalniņš slo en gang pucken da pucken var i nærheten av ham. Så lyktes det latviske landslaget i et angrep, der spissen endret flyretningen på pucken foran mål, men Voldens tok tak i pucken.

Det latviske landslaget fortsatte den vellykkede starten på kampen. Zabusov scoret fra Voldens pansermål og et øyeblikk senere fra Razgale.

1:16 min. Latvia 1:0 Norge Oskars Batņa tok pucken fra motstanderne til kanten av banen og scoret pent uten å finne Rūdolfs Polts, som scoret sitt første mål for den latviske landslagsspilleren.

Spillet har begynt!

Latvisk landslagssjef Harijs Vītoliņš vil se på reservene til sitt nærmeste landslag i denne turneringen og vil sjekke keeper Jānis Kalniņš. https://www.delfi.lv/sports/news/hokejs/harijs-vitolins-pirms-olimpiskajam-spelem-velas-tikt-skaidriba-ar-treso-vartsargu.d?id=53758165

Det latviske hockeylandslaget begynner forberedelsene til de olympiske leker i Beijing. I «vinduet» på landslaget i november møter det latviske landslaget først det norske landslaget, men møter deretter styrkene med Danmark.