Det tsjekkiske og slovakiske landslaget vinner verdensmesterskapet i hockey

Norge scoret i det 45. minutt, da Ludwig Hof var i flertall.

Knappe halvannet minutt før kampslutt kastet Roman Cervenka den fjerde pucken i Norges tomme mål.

Raskere enn i denne kampen fikk han tre (2 + 1) poeng, men Červenk (1 + 1) og David Krejči (0 + 2) vant to.

Karel Vejmelka spratt 21 mål på mål, men den norske målvakten Junass Arntsen klarte 28 av de 31 skuddene.

I gruppe B er lederen med 16 poeng på seks kamper Finland, fulgt av Sverige med 12 poeng på fem kamper og USA og Tsjekkia med ti poeng. De blir fulgt av Latvia og Norge med fem poeng på fem kamper, Østerrike har fire poeng på seks kamper, mens Storbritannia har oppnådd ett poeng på fem kamper.

I gruppe A i Helsinki slo Slovakia Italia 3:1.

Michael Christoph og Adam Sikora utnevnte slovakene til lederskap i den tidlige perioden.

I det 35. minutt tok flertallet av italienerne tilbake et mål med et skudd fra Aleksa Trivellato, men midt i perioden fikk Alex Tamāši flertall på 3:1.

Jurajs Slafkovskis og Tomāšs Tatars samlet to assist i denne kampen, men Adam Hūska blokkerte 16 skudd på mål.