Det latviske mesterskapet i sandvolleyball begynner med seieren til Bedrītis / Rinkēvičs. Høydepunkter / Artikkel

I den første etappen så latviske sandvolleyballkjennere bare ett latvisk par i finalen: Ardis Daniels Bedrītis / Artūrs Rinkēvičs kjempet om gull mot litauerne Audri Knaša / Patrikas Stankēvičs.

Prisutdeling

Litauerne var mer overbevisende i det første settet, men ved slutten av settet kunne Bedrītis / Rinkēvičs føle smaken av spillet og redusere forskjellen i resultatet, og 17:17 var resultatet allerede uavgjort. Og latvierne klarte å vinne første sett med 21:19.

Litauerne startet det andre settet mer overbevisende, men på 7:7 klarte de å utligne resultatet, men senere forble de to latvierne i ledelsen igjen, og tapte settet med 14:21.

I tredje sett gikk kampen med ett poeng, helt til den latviske duoen klarte å ta ledelsen med tre poeng med 8:5. 15:12 – med et slikt resultat vant den latviske duoen i det spennende tredje settet av finalen, og feiret seieren i kampen med 2-1.

De lyseste episodene av finalen

Etter seieren innrømmet vinnerne at det andre settet ikke var fullført, men de visste at hvis de viste karakteren sin i det tredje, ville de vinne. Støtte fra publikum hjalp også. I tillegg klarte denne kampen å ta revansj i fjor, da det litauiske ekteparet gikk på et nederlag i kampen om bronsen.

Intervju med vinnerne av første etappe

I gullfinalene feiret to litauiske lag – Monika Pauļukiene / Erika Kliokmanaite og Rugile Grudzinskaite / Gerda Grudzinskaite – 2-1-seieren. Gullfinalen startet ganske jevnt. Det spente settet endte med at Pauluienne / Kliokmanaite dominerte med 23:21.

Andre sett var heldigere for søsteren Grudzinskaitė, som klarte å beholde ledelsen og vinne settet med 21:18, og nådde 1-1.

I tredje sett gjorde Pauļukiene / Kliomanaite færre feil enn den påfølgende seieren med 15:10 og seieren i kampen med 2-1.

Vinnerne av den første LTV-fasen innrømmet etter kampen at spillet var vanskelig: søstrene spiller godt i forsvar og godt i angrep. Søstrene var også fornøyd med tiden, da de ventet på den tidligere.

Intervju med vinnerne av 1. trinn

I herrekonkurransen om bronse kjempet to litauiske par: Gilberts Kerpe / Lins Petravičs og Arturs Vasiljevs / Roberts Juhņevičs, der Vasiljevs / Juhņevičs vant bronsen med 2-0. Vasiljevs / Juhņevičs tok ledelsen i det første settet, og vant det med 21:11.

I det andre settet var intrigen litt større og på slutten av settet var resultatet 20:20. 23:21 – Vasiljevs / Juhņevičs vant det andre settet med et slikt resultat, og vant til og med seieren i bronsefinalen med 2-0.

Intervju med Vasilyev og Juhnevich

Bronsefinalevinnerne etter kampen innrømmet at det første settet var enkelt å vinne, men det andre settet gjorde mange feil. Vinnerne uttrykte også sin glede over at det er godt å spille i den latviske ligaen – det skaper gode følelser.

I et intervju med LTV innrømmet arrangøren av det latviske mesterskapet i sandvolleyball Toms Šmēdiņš at hver time og hver dag han tilbringer i arrangørmiljøet lar ham lære noe nytt og finne ideer. For det utgjør en stor forskjell om du skal ta av deg tøflene en halvtime før kamp og ta banen, eller se turneringen fra den andre siden.

Samtale med Tomas Šmēdiņš

I kvinnenes bronsefinale, kampen mellom den litauiske duoen Ieva Vasilauskaitė / Urti Andrukaitīte og den estiske duoen Helena Hollas / Līss Sometsu, der litauerne vant 2-1. Kampen begynte ganske likt. Esterne var overlegne i første sett, og vant med 21:17.

I introduksjonen av det andre settet utnyttet litauerne en liten fordel, til å fortsette å øke poengforskjellen selv i fortsettelsen av settet. 21:11 – med dette resultatet vant Vasilauskaite / Aundrukaitite det andre settet, og kom 1-1.

De mest strålende episodene av spillet

I tredje sett var esterne mer slitne enn motstanderne, noe som gjenspeiles i resultatet. 15:12 – med dette resultatet vinner litauerne det avgjørende settet.

Intervju med Vasilauskaitė og Andrukaiti

Etter å ha vunnet bronsefinalen innrømmet vinnerne at de bare hadde spilt noen få kamper sammen, og dette er den første medaljen de noen gang har vunnet. Neste uke skal de begge delta i en turnering i Litauen, hvor de også håper å vinne en premie.

Totalt blir det seks etapper i den latviske ligaen i år. Fase 2 vil finne sted fra 16. til 18. juni i Saulkrasti, fase 3 – fra 8. til 10. juli i Cesis, fase 4 – fra 22. til 24. juli i Liepaja, fase 5 – fra 5. til 7. august i Daugavpils, men siste etappe finner sted i Jurmala – fra 25. til 27. august.