Den fantastiske Grabovskis scorer fire mål i Latvia U19s knusende seier over Gibraltar

I starten av andre omgang sørget det latviske landslaget raskt for 6-0 da Patrikeevs satte et straffespark i det 52. minutt, og i det 64. minutt headet Emils Evelons ballen i motstanderens mål, og scoret 7. -0.

Grabovskis scoret sitt fjerde mål eller «poker» i det 74. minutt av kampen, og traff presist og uhindret fra kloss hold til 8-0.

I parallellkampen beseiret de unge norske fotballspillerne ungarerne med 2:1 (0:0), nok til at de latviske U19-fotballspillerne nådde eliterunden.

Nordmennene toppet den samlede kvalifiseringsgruppen, og fikk maksimalt ni poeng, mens spillere fra Latvia og Ungarn fikk fire poeng.

Begge lag hadde samme forhold mellom scorede mål og tapte mål (+5), men andreplassen ble tatt av latvierne, som scoret ett mål til (9 mot 8). Gibraltars U19-spillere forble uten poeng.

Innholdet fortsetter etter reklame

Vinnerne av de to første plassene i de 13 undergruppene, samt et av de tredjeplasserte lagene med best resultater i kamper mot de to første lagene i sin gruppe, går videre til eliterunden.

Den siste runden finner sted i Nord-Irland neste juli.