Cipulis tok også fjerdeplassen i sesongens andre firemannsløp; Kalenda: den niende

For andre dag på rad forble den tyske sjåføren Johannes Lohner ubeseiret i to løp, mens pusherne Georg Fleischauer, Erek Bruckert og Florian Bauer var raskest i begge løpene. Andre med et underskudd på 0,31 sekunder ble italieneren Patrick Baumgartner, som slo tyskeren Francesco Friedrich med et hundredels sekund for å vinne sin første VM-medalje.

Cipulis-kvartetten falt 0,62 sekunder bak vinneren og var tre tidels sekund bak de tre beste. Kalenda tapte 1,08 sekunder til Lochner.

I det første løpet startet Kalenda først på fersk is og oppnådde femte resultat, 0,41 sekunder langsommere enn Lohner, men Cipulis var ytterligere syv hundredeler bak og delte sjette plassering med Kinas Suņu Kaiji, som lørdag vant bronse. I starten oppnådde latvierne henholdsvis det femte og andre resultatet.

I det andre løpet hadde Cipulis med pusherne den beste starten og det nest beste resultatet i løpet, og tapte mot Lohner med 0,14 sekunder. Kalend og hans medarbeidere oppnådde det åttende resultatet ved starten og det ellevte, som er det tregeste av alle ved mål.

Cipulis tok fjerdeplassen på lørdag, mens Kalenda ble nummer 11.

I den samlede verdenscuprankingen, etter to fireveisløp, er Lohner leder med 450 poeng, Friedrichs har scoret 410 poeng, Baumgartney har 386 poeng og Cipulis er fjerde med 384 poeng. 288 poeng gir Kalend tiendeplass.

Innholdet fortsetter etter reklame

Denne sesongen blir det åtte etapper av verdenscupen, i den sjette, fra 29. januar til 4. februar, skal utøverne konkurrere på Siguldabanen.

Andre etappe av verdenscupen finner sted i begynnelsen av desember i Laplan-bakken i Frankrike, deretter reiser utøverne til Innsbruck i Østerrike, hvor kampen om medaljene i det europeiske 4-pack-mesterskapet også spilles. Etter nyttår starter sesongen igjen i midten av januar med en etappe på St. Moritz-kretsen i Sveits, mens i slutten av måneden går rennene på Lillehammer-kretsen i Norge.

I Sigulda skal de også kjempe om de europeiske titlene i skjelett, tomannsbob og monobob, men midt i måneden skal utøverne konkurrere på Altenberg-banen i Tyskland, og sesongen avsluttes om en måned. deretter med et stopp på Lake Placid-banen i USA.

Før start i Lake Placid i slutten av februar og begynnelsen av mars, vil verdensmesterskapet finne sted på Winterberg-kretsen i Tyskland.