U18-landslaget går på et nederlag mot det norske U20-laget

Latvisk U18-hockeylag | Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Det latviske U18-ishockeylaget for menn tapte for det norske U20-landslaget i sin firenasjoners turneringskamp fredag ​​i den danske byen Vojens. Det latviske U18-landslaget kapitulerte med resultatet 2:7. Kārlis Flugins scoret begge målene for det latviske landslaget.

Målet til det latviske U18-landslaget ble forsvart av Nils Roberts Mauriņš frem til kampens 40. minutt, mens Dilans Birkāns sto i mål resten av omgangen.

Det er allerede rapportert at den latviske ungdommen i den første kampen tapte 0:4 for det danske U20-landslaget. Lørdag møter det latviske U18-landslaget det østerrikske U20. Fire keepere, 12 forsvarsspillere og 18 spissspillere ble inkludert i kandidatpuljen til Latvias U18-landslag, men to keepere, syv forsvarsspillere og 13 spissspillere dro til Danmark.

Herbert Vasiļjevs, Maksims Širokovs og keepertrener Edgars Lūsiņš hjelper Oļegs Sorokin i hans arbeid med det latviske U18-hockeylaget. Raivis Miezāns tar seg av fysisk forberedelse, mens Artūrs Barovskis fungerer som videocoach. Neste års U18-VM elitedivisjonsturnering finner sted i Finland. Landslaget ledet av Sorokin skal spille i en undergruppe med USA, Slovakia, Finland og Norge.

Liste over medlemmer av det latviske U18-landslaget:

keepere – Nils Roberts Mauriņš (Sodertalje, Sverige), Dilans Birkāns (Odense, Danmark);

forsvarere – Krists Retenais, Oskars Nils Briedis, Richards Pētersons, Krišjānis Sārts (alle – HS «Rīga»), Alex Simanovičs («Mogo»/LSPA), Rauls Ladusāns («Kurbad»), Reinis Auziņš («Ilves», Finland) ;

angripere – Antons Macijevskis, Edvīns Bērzins, Maksims Pumpiņš, Aleksandrs Zaprivoda, Dmitrijs Diļevka (alle – HS “Rīga”), Olivers Mūrnieks (“Mogo”/LSPA), Bruno Osmanis, Nils Vanags (begge – “Bjorkloven”, Sverige), Markus Kristians Sieradzkis (Mora, Sverige), Rainers Pavlović (Kalix, Sverige), Kārlis Flugins (Oskarshamn, Sverige), Sandis Auziņš (Ilves, Finland), Pavel Nikitins (Chemnitz, Tyskland).