Sveits knuser Slovenia; Frankrike slo Østerrike på ekstraomganger

Malgin avsluttet kampen med tre poeng. Sveits-keeper Leonardo Genoni reddet alle 17 skuddene, mens Kasper Groschel hadde 36 skudd på mål.

Etter de første kampene har Canada, Sveits og Tsjekkia tre poeng hver i undergruppe B, mens Slovakia, Slovenia og Latvia ikke har poeng. Norge og Kasakhstan spiller sin første kamp lørdag.

Frankrike vant derimot kampen i undergruppe A med resultatet 2:1, noe som sikret suksess i ekstraomgangene.

Det første målet kom 31 sekunder før slutten av første periode da Tim Bozon scoret, men Thomas Raffle sørget for 1-1 i det syvende minuttet av tredje periode. I det 39. sekundet av ekstraomgangen vant Saša Trelier seieren for franskmennene.

Seieren ble imidlertid overskygget av straffen på 5+20 minutter som fransk landslagsleder Alexandre Texier fikk i tredje periode, på grunn av dette kunne han bli suspendert i en eller flere kamper.