Spissen «Liepājas» «Grobiņa» sikrer en plass i semifinalen i den latviske cupen

Vertene tok ledelsen allerede etter 17 minutter da Emils Knapsis sendte Skanstes side i mål.

På den annen side, i andre omgang, i det 74. minutt, scoret «Grobiņa», som spilte et hjørnespark, 2:0. Kārlis Mikulskis, som kom inn på banen først i det 69. minutt, headet ballen i gjestenes mål fra kloss hold.

I det 86. minutt hadde Skanste-spillerne muligheten til å ta en 11-metersstraff, noe som ville ha redusert avstanden, men hjemmelagets keeper, Gustavs Šukste, reddet Alan Kangaras spark.

På lørdag besøker «Metta» spillerne til «Jelgava», mens de to andre kampene i kvartfinalen, der «Tukums 2000 ″ /» Telms «vil være vertskap for RFS og» Valmiera «spille hjemme mot» Auda » felt, finner sted søndag.

Plassen i gruppen av de 16 beste lagene i turneringen ble sikret av fem lag fra Optibet Future League (ONL), som besto to runder i cupkonkurransen, og en representant for det andre latviske mesterskapet, som vant de tre første runder. Ti «Optibet»-klubber fra Premier League deltok i 16-delsfinalen om trofeet.

Innholdet fortsetter etter annonsen

I historien til den latviske cupen siden 1936 har 38 forskjellige klubblag vunnet trofeet, men siden landet gjenvunnet sin uavhengighet har 12 forskjellige lag vunnet cupen. Den nåværende innehaveren av trofeet er RFS-laget, som i fjor i Valmiera beseiret «Liepāja» med 1:0.