Skottland kommer seg og vinner over Norge i EM-kvalifiseringen

Skottlands herrelag i fotball lørdag Oslo europeisk i mesterskapskvalifiseringskampen (EČ) kom han tilbake og vant.

Innholdet vil fortsette etter kunngjøringen

Undergruppe A spiller Skottland slo Norge på bortebane med stillingen 2:1 (0:0).

Vertene tok ledelsen i det 61. minutt av kampen med et vellykket straffespark grev Holland.

Skotske fotballspillere hadde ikke mange scoringssjanser i løpet av kampen, men i det 87. minutt klarte Lyndon Dykes å slå den norske keeperen og utligne.

I mellomtiden, to minutter senere, scoret Kenny McLean Skottlands andre mål etter en assist fra åpningen for å sikre seier til gjestene.

I undergruppe A er førsteplassen okkupert av Skottland med ni poeng, andreplass med tre poeng Spania. Norge OG Georgia vant med ett poeng hver, men Kypros ingen poeng ennå.

I en annen undergruppe A-kamp vant Georgia 2:1 (1:1) over Kypros.

Georgia scoret det første målet i det 31. minutt, da Georgs Mikautadze sendte ballen i mål til vertene, men fem minutter før slutten av første omgang utlignet Ioannis Pitass med et straffespark. Zuriko Davitashvili scoret vinnermålet i det 84. minutt.

I undergruppe A ligger Skottland på førsteplass med ni poeng, Georgia nummer to med fire poeng, Spania har tre poeng, Norge fikk ett poeng, men Kypros har ikke vunnet noen poeng.

I stedet spiller F-undergruppene Estland unna med resultatet 1:1 (1:0) beskyttet ikke ledelsen og spilte uavgjort mot Aserbajdsjan.

Rauno Sapinens scoret for Estland i første omgang, men Anton Krivociuks utlignet i andre omgang etter mindre enn 20 minutter.

Også i undergruppe F Belgia hjemme endte kampen mot Østerrike uavgjort med resultatet 1:1 (0:1).

Østerrikerne tok ledelsen i det 22. minutt av kampen, da belgiske Orel Magala rørte ballen og den gikk i hans lags mål, men midtveis i andre omgang. Romelu Lukaku utlignet resultatet.

Lederen for undergruppe F er Østerrike, som har seks poeng på tre kamper. Belgia følger etter med fire e Sverige med tre poeng, mens Estland e Aserbajdsjan vunnet med ett poeng.

Vinnerne av de to første plassene fra de ti gruppene går videre til den endelige turneringen, mens ytterligere tre deltakere i den endelige turneringen vil bli avgjort i mars 2024 i «play-off»-kampene i Nations Leagues A, B og C. Liga.

EM går fra 14. juni til 14. juli 2024 for ti Tyskland i byene.