Riga «Dinamo» bryter ut på slutten av ordinær tid, slår «Zemgale / LLU» hockeyspillere i ekstraomganger / Artikkel

Kristers Braun ledet hjemmelaget i den andre tredjedelen, men Riga-laget klarte først å utligne i den siste tredjedelen, i det 59. minutt, da Jelgava-keeper Ārik Vītola ble slått av Juris Ziemiņš.

Patriks Zabusov scoret vinnermålet i det siste minuttet av ekstraomgangene.

Seiersporten ble beskyttet av Jānis Auziņš, som reddet 34 skudd, mens Vītols laget 26 skudd fra Riga-spillerne.

I mellomtiden, i en annen kamp, ​​beseiret hockeyskolen «Riga» det litauiske laget Kaunas «City» med resultatet 5: 1 (1: 0, 2: 0, 2: 1) i en bortekamp.

Riga tok ledelsen i det 17. minutt da Gints Šnepsts scoret, men i andre omgang sendte Kristers Bukš pucken i Kaunas sides mål to ganger.

I sluttperioden satte Rodion Boltramović inn 4-0, som vertene svarte med et presist skudd, Povil Jagelavičus scoret, men like før slutt på ordinær tid gjenopprettet Kristers Ansons firemålsledelsen.

I målet til Riga-laget har Aksel Ozols reddet 15 skudd av motstanderne, mens på den andre siden av banen har Artūrs Pavļukovs gjort 19 av de 24 skuddene på mål han forsvarte.

Denne sesongen skal ni lag spille i ligaen: seks fra Latvia og tre fra Litauen.

Alle direktesendingene av de ordinære seriekampene kan sees på TV4-kanalen og på internettplattformen «Sportacentrs.com».

2021/2022 «Zemgale» / LLU fra Jelgava vant sin første latviske mesterskapstittel i 2002-sesongen, og slo tidligere mester «Olimp» https://news.google.com/»Venta 2002 «4-0 i serien .