Rastorgujev, Mise og Patrijuk starter tredje etappe av verdenscupen i sprint – Vintersport – Sportacentrs.com

• Tre latviere er påmeldt til sprinten – de må ut på banen med nummer 13 Andrey Rastorguevnummer 68 ble mottatt til Edgar Mismen 88. – Alexander Patryuk. Lederne i det generelle klassementet, Johannes Bä og Sturla Legreids, starter med 27. og 31. nummer. 102 utøvere søkte.

• Rastorgujev bommet på første etappe, men på andre etappe i Hochfilzen erobret han en utmerket femteplass på sprinten med et perfekt skudd. Åtte feil i jakten og faller til 35. plass.

• Misems beste prestasjon var i den klassiske konkurransen, og endte på 57. plass med en feil. På sprinten er han nummer 97 og 77, og begår tre og to feil. Pariuk har seks feil og 90. plass i klassikerne, 92. og 100. plass i sprint, gjør feil tre og seks ganger.

• I sesongens første løp gjorde Johannes Bä fire feil i klassikeren bare 12, men vant de neste seks løpene (inkludert to stafetter). Etter sjetteplassen i klassikerne var Lehreids også alltid på pallen (tre sølv, en bronse).

• Rastorgujevs, som deltar på én etappe, inntar sesongens 33. plass sammenlagt og er 16 poeng fra «Topp 25». De 25 beste skiskytterne i sesongen og de fem beste på denne etappen vil kvalifisere seg til massestarten.