Portugal og Spania feirer UEFA Nations League-kamper – Fotball

Portugal slo Tsjekkia 2-0 (2-0) i Lisboa.

Etter 33 minutter, etter en pasning fra Bernardu Silva, brøt Joao Cancelo inn i 16-meteren og treffer med fottuppen og sender ballen i mål. Fem minutter senere, etter nok en pasning fra Silvs, frigjør Gonzalo Gedesh seg fra motstanderens forsvarer og setter inn 2-0 uten hindringer.

I mellomtiden slo Spania Sveits 1-0 (1-0) i Genève.

Det eneste målet ble scoret i kampens 13. minutt, da sveitserne ikke benyttet anledningen til å sende ballen videre fra 16-meteren og falt på forsvar, noe som gjorde at Marcus Llorente kunne slå en pasning foran. hvorfra Pavlo Sarabia setter ballen i mål.

I gruppe A2, etter tre kamper, har Portugal sju poeng, Spania har scoret fire, Tsjekkia – tre og Sveits – ett.

I liga B, eller andre lag basert på styrke, beseiret Serbia Sverige 1:0 (1:0) borte.

Det ble også scoret i kampen som ble spilt i Solna. Serberne sikret seier takket være Lukas Jovics presise skudd fra et hjørnespark i det tredje minuttet av pausen.

I den andre kampen i gruppe B4 trakk Norge 0:0 (0:0) hjemme med Slovenia, som hadde ti mann den siste halvtimen, da Miha Blažičs fikk rødt kort i det 63. minutt.