Ostapenko starter Indian Wells «WTA 1000»-turnering med en seier

Ostapenko, som startet kampen med en serve, sørget for 4-0, og vant den andre «flate» kampen.

Sasnović utlignet – 4-4, men Ostapenko sørget for 5-4 med et skudd på streken.

Sasnoviča svarte med en gamevinnende «flat» serve, og gjorde 5-5.

I den tolvte kampen vant den latviske tennisspilleren to settpunkter på rad, men Sasnoviča svarte med gode serveringer. På samme måte ble den tredje settballen spilt om, denne gangen med en unnvikende serve.

Men med det fjerde forsøket tok Ostapenko settet, og gjorde 7-5 med et skudd fra den tafatte siden til den andre enden av banen.

Ostapenko startet også det andre settet med en serve, begge spillerne vant sine servicekamper frem til den femte kampen, da Sasnović vant, og gjorde deretter 5-2.

Ostapenko klarte å vinne én kamp, ​​men motstanderen hennes feiret med en 6-3-seier i settet.

Sasnović startet tredje sett med en serve, men Ostapenko sørget for 3-0. I neste kamp slapp han imidlertid til Sasnoviča med det andre pausepunktet, som var nær 2-3.

I den syvende kampen, etter at Sasnovičas traff nettet, tok Latvias første racket ledelsen 5-2, og i neste kamp, ​​etter motstanderens treff på banen, vant de med det første matchpoenget, 6-2.

Innholdet fortsetter etter reklame

Sasnoviča hadde mer unnvikende serve (6:3), men også doble feil (9:3).

Ostapenko vant flere poeng på første serve (61%:54%) og Sasnović – på andre serve (47,2%:45,0%).

Den første racketen til Latvia konverterte syv poeng av 13, og motstanderen – seks av 11 pausepoeng.

I løpet av kampen vant Ostapenko 96 av 185 kamper.

For å komme inn i 1/16-finalen tjente den latviske tennisspilleren 65 poeng på verdensrankingen.

Vinneren av denne kampen vil ha en kamp med tsjekkiske Petra Kvitova (WTA 15) eller amerikanske Elizabeth Mandlik (WTA 155) i tredje runde.

Ostapenko var fri fra første kamp, ​​mens Sasnović slo den estiske eksperten Kaija Kanepi (WTA 51) 6-3, 7-6 (7:5) i onsdagens første runde.

Utøverne hadde tidligere møtt hverandre fem ganger, hvor Ostapenko vant fire ganger, men i den siste gjensidige utfordringen i oktober i fjor i første runde av «WTA 500»-turneringen i Ostrava, var Sasnović avgjørende overlegen med 6-2, 6 -2.

I januar kom Ostapenko til kvartfinalen i Australian Open, men i februar forsvarte hun ikke verdifulle poeng i turneringer i Midtøsten, som et resultat av at hun måtte miste flere posisjoner på stillingen. Sasnoviča har ikke gått lenger enn sin andre kamp i noen av denne sesongens turneringer.

Ostapenkos rekord denne sesongen er 10-6, mens Sasnovich har vunnet fire av sine 11 kamper.