Norske skiskyttere vinner mixstafetten i Anterselva; Den latviske kvartetten går for tidlig / Artikkel

Det norske laget ble vinnere, og kom i mål på én time, fire minutter og 36,3 sekunder. Italia på andreplass falt 22,3 sekunder bak, mens Sverige rundet de tre beste, og endte ett minutt og 7,8 sekunder bak vinnerne.

Den første som gikk var Sabule, som mistet farten i løypa og gikk på ski i front, og fant seg selv på 22. plass i 23-lagskonkurransen. På skytebanen lyktes ikke den latviske skiskytteren i det hele tatt: tre reservepatroner ble brukt og hun fikk en strafferunde, og hun kom tilbake til banen sist. Han ankom den andre skytebanen allerede mer enn tre minutter bak lederen, og selv der fortsatte problemene: tre reservepatroner ble brukt.

Avstanden ble stengt av Sanita Buliņa, men da laget ble forbigått av en runde var det ikke lenger bak fjellene. Det første skuddet lyktes uten feil, men det reddet ikke situasjonen: Latvia ble forbigått med én runde.

Konkurransen i denne disiplinen har kun funnet sted én gang denne sesongen så langt, hvor det latviske laget med søstrene Sandra og Sanita Buliņas, Renārs Birkentāls og Aleksandras Patrijukas endte på 17. plass.