Nederland gjorde en vellykket engelsk Premier League-debut, og ga Manchester City seier

Manchester-fotballspillere slo West Ham-laget «United» med en score på 2:0 (1:0).

Nederland scoret sitt første Premier League-mål i det 36. spilleminutt, da de scoret en selvfortjent straffe. Nordmannen hadde rett til å henrette «Pendeli» etter å ha blitt slått ned i 16-meteren av hjemmekeeper Alfonse Areola, som erstattet den skadde Lukasz Fabianski kort før fellingen.

Gjestene økte ledelsen i det 65. minutt da Kevin de Bruyne fant Nederland løpende i frisonen med en pasning, som på smart måte sendte ballen bak Areola og satte inn 2:0.

Nok en debut i den engelske Premier League var ikke så vellykket: mennene ledet av den nye Manchester «United»-manager Erik ten Haa anerkjente Brighton og Havre «Albion»s overlegenhet 1:2 (0:2) hjemme.

«Albion» scoret det første målet i det 30. spilleminutt, da Danny Welbeck mottok en pasning bak «United»-forsvarerne og etter å ha løpt inn i 16-meteren, dirigerte han ballen til mållinjen, hvorfra Pascal Gros skjøt feilfritt. Ni minutter senere var den tyske spilleren den første som ble truffet av David de Gea og satte inn 2-0.

I det 68. spilleminuttet, etter et hjørnespark, satte «Albion»-midtbanespiller Alexis McAllister ballen i eget mål.

Manchester City vant Premier League-mesterskapet i sesongen 2021/2022.