Latviske volleyballspillere slo også det norske landslaget i den andre prøvekampen

I første sett, etter Schvans angrep, scoret vertene fire poeng på rad – 4:1, men gjestene scoret umiddelbart 4:4, og kampen fortsatte poeng for poeng. Ramanis blokkerte på egenhånd lederen av motstanderens kamp Jonas Kvalen, og nådde 20:17, mens Schvans avsluttet settet i kampen – 25:23.

Inn i det andre settet hadde hjemmelaget en liten ledelse, med Egleskalns som scoret de første tre poengene for dem. I det halve settet fikk imidlertid nordmennene ledelsen 12:9. Umiddelbart scoret vertene fem poeng på rad, økte ledelsen til slutten av settet og vant etter Ozoliņšs angrep med 25:21.

I tredje sett sendte treneren for det latviske landslaget Michals Gogols Šmita for å erstatte Ramanis, og en lignende kamp varte bare til 6:6, da nordmennene begynte å endre seg. Petrov nådde 11:6 med en serve, og på slutten av settet økte latvierne poengforskjellen, og vant med 25:16. Ozoliņš scoret det siste poenget med en serve.

Denis Petrov og Bjarne Huss ble anerkjent som kampens beste spillere.

Så ble det spilt et nytt sett, som også Latvia vant med 25:21.

Egleskalns scoret 13 poeng for hjemmelaget, Švans, som angrep med 73 % effektivitet, og Ozoliņš scoret 11 poeng hver, mens Šmits scoret ti poeng i strake sett med 69 % effektivitet i angrep.

Bjarne Huss scoret 12 poeng og var den eneste som gikk over ti poeng for gjestene.

Det latviske landslaget gjorde også flere feil på serve i denne kampen (18:13) og scoret doble poeng med serve (6:3), var litt bedre i angrep og blokkering, men antall feil var likt for begge lag.

Innholdet fortsetter etter reklame

Ledet av den polske treneren Michal Gogol tirsdag Det latviske landslaget vant med resultatet 3-1.