Latviske ishockeyspillere innrømmer Canada, de vil vinne bronse i verdensmesterskapet. Utvalgt / Artikkel

Dans Ločmelis og Rūdolfs Balcers scoret for Latvia, men Uvi Balinski ble anerkjent som kampens beste spiller for landslaget.

Canada vippet vekten til deres fordel i den siste tredjedelen, og scoret tre mål, inkludert den siste pucken i et tomt mål i sluttminuttet.

Dan Lochmelis avslører resultatet

Ločmelis førte Latvia i den første tredjedelen, og spilte intelligent foran mål.

Canadierne gjorde 1-1

Sent i andre periode tok Canada revansj da Samuel Blais skjøt et skudd i øvre hjørne av nettet.

Rūdolfs Balcers gjenvinner lederskapet for Latvia

Latverne tok imidlertid raskt tilbake overtaket: Balcers kom individuelt inn i området og slo keeperen med et langskudd.

Canada trekker for andre gang

Starten på tredje periode gikk Canadas vei da Jack Quinn traff målvakten Artur Shilovs hjelm fra en negativ vinkel og pucken gikk i nettet.

Adam Fantili scorer vinnermålet for Canada

Seieren til kanadierne ble i stedet sikret av Adams Fantili med det tredje målet, noe som demonstrerte hans individuelle dyktighet.

Pucken flyr inn i Latvias tomme mål

Latvias siste håp om comeback ble knust da pucken slo inn i et tomt mål.

Det latviske landslaget, som tidligere hadde vunnet seks kamper på rad, nådde semifinalen for første gang, mens kanadiske ishockeyspillere kun har vært uten medaljer én gang i de siste syv verdensmesterskapene og har spilt i finalen seks ganger. I fjor tapte kanadierne mot Finland i tittelkampen, som denne gangen tok revansje i kvartfinalen.

Landslagene i Latvia og Canada har allerede møtt hverandre i gruppeturneringen i Riga, der ishockeyspillerne i Maple Leaf spilte ut med 6:0.

I den andre semifinalen lørdag slo det tyske landslaget det amerikanske landslaget 4-3 etter overtid.

Tyskerne tok over et tomålsunderskudd i første periode og reddet seg med det tredje målet på tampen av ordinær tid, men i det 8. minutt av ekstraomgangene sikret Frederik Tifels seieren.

USA vs kampepisoder Tyskland

Vinnerne av semifinalene kjemper om gullet på slutten av søndagens mesterskap, mens de tapende lagene skal avgjøre bronsemedaljevinnerne i kampen om 3. plassen.

Etter feil i begynnelsen av gruppeturneringen mot Canada og Slovakia, vant det latviske landslaget alle påfølgende gruppekamper mot Tsjekkia, Norge, Slovenia, Kasakhstan, Sveits, og slo også Sverige i kvartfinalen.

Resultatene av å stemme på den beste hockeyspilleren til det latviske landslaget i semifinalekampen mot Canada