Jonas trekker seg i begge løpene; franske Renault vinner tredje etappe av MXGP

Seieren ble tatt av Prado, som ledet fra første til siste runde og var 6,298 sekunder foran Renault og 14,572 sekunder foran Favre.

Jonas fullførte heller ikke det andre løpet, og fullførte bare syv runder.

Han startet løpet på niende, men falt til 36. på åtte runde, og trakk seg neste runde.

Renault vant løpet 7,825 sekunder foran Favre og 17,970 sekunder foran Prado.

Jonas ble nummer 17 i lørdagens kvalifisering, ett minutt og 9,747 sekunder bak kvalifiseringsvinner, spanjolen Jorge Prado.

Den franske rytteren Romain Favre var nest raskest i kvalifiseringen, mens nederlenderen Geoffrey Herlings rundet de tre beste.

I 2022-mesterskapet vant sloveneren Tim Gajser, og etterlot seg sveitseren Jeremy Siever og spansken Jorge Prado.