Garbares assist i lagets triumf, Darša vant også i Finland og «Harstad» i Norge – Innebandy – Sportacentrs.com

Garbare assisterer i seieren mot Bern

I den sterkeste sveitsiske innebandyligaen tjente Evelina Garbare sitt andre poeng denne sesongen, og bidro til 4:2 (1:0; 1:1; 2:1) hjemmeseier til «Red Ants Winterthur»-laget mot «Unihockey Bernese Oberland» «. Den latviske innebandyspilleren scoret en assist i kampens siste minutt, da gjestene forsøkte å redde kampen, men etter en lang pasning fra Garbare, scoret Nikole Matle det fjerde målet, og hindret gjestene i å håndtere ytterligere intriger.

Darshas negative lag i nok en suksess

I den sterkeste innebandyligaen i Finland oppnådde «Koovee»-klubben sin andre suksess på rad, og slo «Welhot»-laget, som inntar den siste plassen i turneringsrankingen, med resultatet 8:4 (4:2 ; 0:1) 4:1). Darsha, som startet de fleste kampene denne sesongen fra benken, spilte denne gangen på tredje rad på laget, uten å skille seg ut med produktive poeng, men avsluttet kampen med en negativ effektivitetskoeffisient (-2). Mens Darša scoret 10 (2+8) poeng på 20 kamper i sin debutsesong i fjor, har han ennå ikke skinnet på fem kamper. I mellomtiden er lagets suksess mye bedre, da de allerede har ni poeng på fem kamper, noe som gir dem en høy femteplass i turneringstabellen.

«Harstad» vinner også Frolovs enhet

I forrige runde, i den sterkeste innebandyligaen i Norge, møtte Harstad, representert ved den latviske kvartetten, Tom Niedres lag «Gjellaresen», men i neste kamp feiret gjestelaget også seier over Nikitas Floorbola med 5:3 ( 2:1; 1:0; 2:2) «Ull/Kisa». Frolov skilte seg ikke ut på tapertabellen med prestasjonspoeng, men for vinnerne hadde han en pasning hver til Arni Kuratnik og Tomas Kirmuž. I mellomtiden utmerket ikke Ivo Balodis og Roberts Līviņš seg denne gangen. På plass, etter disse to seirene, rykket «Harstad» seg til fjerdeplass med åtte poeng, kun ett poeng bak nest beste lag. I mellomtiden har «Ull/Kisa» tre poeng, noe som gir dem en tiendeplass i 12-klubbkonkurransen.

Bare Eglitis klarer ikke å vende tilbake til rampelyset

«BSV Roxel» representert av latvierne hadde en mislykket start i det tyske innebandymesterskapet i 2. Bundesliga, som de raskt tapte 0:6 for «Hannover Mustangs» på hjemmebane. Fra andre periode startet vertene en ambisiøs jakt, med en brak fra Jānis Eglītis, som også scoret en assist. Riktignok stoppet latvierens avslag et øyeblikk offensiven. I tredje periode scoret Eglitis ytterligere to mål, men med to minutter igjen av reguleringen kom hjemmelaget innenfor et klart skudd. Imidlertid klarte de ikke å score det sårt tiltrengte målet og måtte lide sitt tredje nederlag på fire kamper: 7:8 (0:6; 4:2; 3:0). Eglitis scoret fire mål, en assist og to straffeminutter i denne kampen. Kristaps Novikovs og Uvis Eglītis deltok også i kampen, men handlingene deres ble ikke angitt i protokollen.

Zürich «Lions» vinner uten Melder

I den ordinære kampen i den sveitsiske turneringen for kvinner i innebandy 1. liga var ikke Kate Meldere inkludert i søknaden, men «Lioninnen av innebandy Zürich» representert ved latviske klarte å takle landbruksklubben «Red Ants Winterthur». Det betyr at «løvene» har fått fem poeng på to spillerunder, noe som gir dem andreplass i åttelagskonkurransen.